Βασιλική Ανδρίτσου: Η οικογενειακή φώτο για τη γιορτή της κόρης της

Η μικρή Ανθένια έχει σήμερα τη γιορτή της και η ηθοποιός μοιράστηκε μία απολαυστική φωτογραφία τους.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η οικογενειακή φώτο για τη γιορτή της κόρης της

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση με την κόρη της.

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Φεβρουάριο του 2019. Η μικρή Ανθένια είναι ο καρπός του έρωτά της με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» το 2005. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και οκτώ χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει πολλές φορές εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει γίνει μαμά. Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ Χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες...♥️♥️χρονια πολλα μαμά ♥️ #καρδιαμου #φωςτηςζωηςμου #κορημουλατρεμενη #χρονιαπολλαμαμα»

Κάθε ανάρτηση όμως με την κόρη της, μαρτυρά πόσο της ταιριάζει η μητρότητα και ότι απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς πολύ.

Σήμερα, είναι της Αγίας Ευανθίας και η κόρη της ηθοποιού έχει την ονομαστική της εορτή. Η μικρή Ευανθία - Ιωάννα, ή Ανθένια όπως τη φωνάζουν οι γονείς της, βαπτίστηκε πέρυσι παρουσία αγαπημένων φίλων και συνεργατών του ζευγαριού. Ανήμερα λοιπόν της ονομαστικής της εορτής η διάσημη μαμά, ανέβασε μία οικογενειακή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα :

«Λουλούδι μου μοσχομυριστό... μπουμπουκι μου δροσερό.. κορούλα μου μονάκριβη... χρονια σου πολλα νεράιδα μου λουλουδένια μου Ανθένια μου...♥♥♥♥♥♥♥♥ #ΑγιαΕυανθια #πρωτηγιορτουλα #σελατρευωκορημου».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της που έχει μοιραστεί κατά καιρούς μαζί μας η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved