Βασιλική Ανδρίτσου: Η υπέροχη οικογενειακή φώτο με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει γενέθλια και ανέβασε την πιο υπέροχη φώτο με τον σύζυγο και την κόρη της. 

Βασιλική Ανδρίτσου: Η υπέροχη οικογενειακή φώτο με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Βασιλική Ανδρίτσου έγινε σήμερα 48 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Πιο λαμπερή από ποτέ, η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον σύζυγό της και την μικρή Ανθένια. Όσο για το μήνυμά της, έγραψε:

«Με ρώτησαν τι θέλω για τα γενέθλια μου... μα δε θέλω τίποτα!!!! Γιατί τα έχω όλα♥️♥️♥️♥️ #χαρουμενα48!!!! #οικογενεια αγάπημου #ηζωημου #μονοευτυχια #μονουγεια♥️»

vasiliki andritsou 1

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Φεβρουάριο του 2019. Η μικρή Ανθένια είναι ο καρπός του έρωτά της με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» το 2005. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και οκτώ χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και κάθε ανάρτησή της με την κόρη της, μαρτυρά ότι απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο. Η ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την ευγνωμοσύνη της που έχει γίνει μαμά. Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ Χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες...♥️♥️χρονια πολλα μαμά ♥️ #καρδιαμου #φωςτηςζωηςμου #κορημουλατρεμενη #χρονιαπολλαμαμα»

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας με την κορούλα της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved