Beyoncé: Αποκαλύπτει ότι έχει 80.000 μέλισσες και αυτός είναι ο λόγος

Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να έχει μελίσσια στο σπίτι της.

Beyoncé: Αποκαλύπτει ότι έχει 80.000 μέλισσες και αυτός είναι ο λόγος

Μια αποκάλυψη που ξάφνιασε πολλούς έκανε η Beyoncé σε συνέντευξή της .

Μιλώντας στην βρετανική Vogue είπε ότι στο σπίτι της έχει μελίσσια με περίπου 80.000 μέλισσες! «Το ξέρω είναι περίεργο, όμως έχω κυψέλες με περίπου 80.000 μέλισσες και παράγουμε εκατοντάδες βάζα μελιού ετησίως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς όμως αποφάσισε να έχει μελίσσια;

Η Beyoncé εξήγησε ότι ξεκίνησε τη μελισσοκομία για να βοηθήσει τις κόρες της να διαχειριστούν τις αλλεργίες τους.«Πήρα κυψέλες, επειδή οι κόρες μου, Blue και η Rumi, έχουν και οι δύο, τρομερές αλλεργίες και το μέλι έχει αμέτρητες θεραπευτικές ιδιότητες», είπε.



Στην ίδια συνέντευξη μίλησε ακόμα για το αν η καραντίνα άλλαξε την προσέγγισή της σε θέματα γονικής μέριμνας.

«Έμαθα να ακούω, έγινα καλύτερη ακροάτρια », απάντησε η διάσημη μαμά και πρόσθεσε: «Η Blue είναι πολύ έξυπνη και γνωρίζει τι συμβαίνει, αλλά είναι δουλειά μου ως γονιός να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να κρατήσω τον κόσμο της όσο θετικό και ασφαλές γίνεται για ένα οχτάχρονο κορίτσι»

«Είπα στην κόρη μου ότι δεν είναι ποτέ πολύ μικρή για να συμβάλει στην αλλαγή του κόσμου. Δεν υποτιμώ ποτέ τις σκέψεις και τα συναισθήματά της και προσπαθώ να καταλάβω πώς αυτό την επηρεάζει», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε επίσης τι συμβουλή θα έδινε σε άλλους γονείς και η απάντησή της ήταν να αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο από ποτέ.

Οφέλη μελιού

Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιετίες στην παραδοσιακή ιατρική για τις αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Είναι πλήρης τροφή, καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να διατηρηθεί κανείς ζωντανός και υγιής: βιταμίνες, ένζυμα, μέταλλα και νερό.

Το μέλι αποτελείται από 70-80% από σάκχαρα, κυρίως γλυκόζη και φρουκτόζη και έχει μεγάλη θρεπτική αξία, αφού απορροφάται άμεσα από τον ανθρώπινο οργανισμό (1 κουταλιά της σούπας μέλι αποδίδει στον οργανισμό 64Κcal). Έχουν αναγνωρισθεί πάνω από 180 διαφορετικές ουσίες στο μέλι που το καθιστούν πολύτιμη τροφή. Περιέχει νερό σε ποσοστό 16%, οργανικά οξέα (δεκαοκτώ τον αριθμό), πρωτεΐνες και αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία σε μικρές ποσότητες (κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο κ.ά.), ένζυμα, συμπλέγματα πρωτεϊνών, βιταμίνες (Β2, Β6, C, D, E, παντοθενικό οξύ, φολικό οξύ κ.ά), φυσικές αρωματικές ουσίες κ.ά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved