Χάρης Χριστόπουλος: 3 μήνες μπαμπάς και 14 φώτο με τον γιο του

Ο Χάρης Χριστόπουλος διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του.

Χάρης Χριστόπουλος: 3 μήνες μπαμπάς και 14 φώτο με τον γιο του

Η Αννίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020 ένα υγιέστατο αγοράκι, που ζύγιζε τρία κιλά.

Αναρτήσεις για τον ερχομό του μωρού είχαν κάνει τότε και οι δύο γονείς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ο Χάρης Χριστόπουλος όπως έχει πει στο παρελθόν στο πρόσωπο της συζύγου του, βρήκε όσα χρειαζόταν για να νιώσει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και εκτός από τον γάμο να γίνει και μπαμπάς.


https://www.instagram.com/p/CBtTR1npnfi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Βρήκα τον σωστό άνθρωπο που με ενέπνευσε να γίνω πατέρας και τα έχω κάνει πάνω μου από το γεγονός ότι θα μπορώ να παίρνω αυτό το πλασματάκι στο μπαλκόνι και θα μπορώ να του δείξω τον κόσμο» είχε πει τότε και όπως φάνηκε και στην πράξη αυτό κάνει.

Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ο Χάρης Χριστόπουλος έχει το μωρό του τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και βρίσκονται στο μπαλκόνι μιλώντας φυσικά... για τον κόσμο: "Χριστοπουλάκι μου, τιμή και δόξα σε αυτούς που έπεσαν, για να είσαι εσύ ελεύθερος σήμερα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιε μου....".

3 μήνες μπαμπάς και έτσι είναι η ζωή του

Από τη στιγμή που ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο, έχει αλλάξει η ζωή του Χάρη Χριστόπουλου.

Εκεί πού ίσως στο σπίτι να υπήρχαν μόνο φωτογραφικές μηχανές, φακοί και αξεσουάρ υψηλής ανάλυσης για τη δουλειά του, πλέον υπάρχουν μπιμπερό, πάνες και όλα εκείνα που δείχνουν ότι σε ένα σπίτι ζει ένα μωρό.

Ο ίδιος είναι τρισευτυχισμένος και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ακόμη και όταν ξενυχτάει στο πλευρό του μωρού του. Για όλες αυτές τις αλλαγές μίλησe πριν μερικούς μήνες μαζί με την Αννίτα Μπραντ, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, "Love it".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:Βίντεο όμως δημοσίευσε και όταν έκανε μασάζ στον μικρούλι. Το βιντεάκι του θύμιζε εκείνα τα viral που βλέπουμε καθημερινά στα social media.


https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από αυτό το βίντεο, ο Χάρης Χριστόπουλος έχει δημοσιεύσει και αρκετές φωτογραφίες με τον μικρό του. Λίγο λιγότερες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει η Αννίτα στον δικό της λογαριασμό.

Εμείς μαζέψαμε όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τον μικρό μπόμπιρα στα social media και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved