Ο Χάρης Χριστόπουλος κάνει μασάζ στον γιο του - Το βίντεο έγινε ανάρπαστο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χάρης Χριστόπουλος αυτή την περίοδο, καθώς κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του σύζυγο, Anita Brand.

Ο Χάρης Χριστόπουλος κάνει μασάζ στον γιο του - Το βίντεο έγινε ανάρπαστο

Ο μικρούλης γεννήθηκε τον Ιούλιο και στην κυριολεξία τους πάρει τα μυαλά με τους τρεις τους ζουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει στιγμές από τη νέα του καθημερινότητα, δείχνοντάς μας πώς είναι ζωή του τώρα με ένα μωρό στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CBtTR1npnfi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και φωτογράφος, οι αναρτήσεις του είναι ελάχιστες, ικανές όμως για να καταλάβουμε πόσο καλός, τρυφερός, προστατευτικός και δοτικός μπαμπάς είναι. Όπως το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες που τον δείχνει να κάνει μασάζ στο μικράκι του.

"Ο καινούργιος παλεστής του σούμο... τον ετοιμάζουμε... Έλα παιδί μου, κάτσε κάτω από την μπάρα" ακούγεται να λέει ο Χάρης Χριστόπουλος τη στιγμή που κάνει μασάζ στον γιο του.

Την τρυφερή στιγμή απαθανατίζει η σύζυγός του Anita Brand, που ακούγεται στο βίντεο να γελάει.

"Μετά την προπόνηση ?????, κάνουμε χαλαρωτικό μασάζ ??",σχολίασε συνοδεύοντας το ξεκαρδιστικό του βίντεο.


https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα οφέλη του βρεφικού μασάζ

Το μασάζ παρέχει πολλά φυσικά οφέλη στο μωρό. Ενισχύει την ψυχολογική και κοινωνική ανάπτυξη, ανακουφίζει από το άγχος, χαλαρώνει τους μύες, διεγείρει το νευρικό σύστημα, βοηθάει το μωρό να κοιμάται καλύτερα και τέλος μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μωρών.

Όπως φαίνεται, όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει πολύ καλά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η ζωή με το μωρό

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Χάρης Χριστόπουλος δεν κάνει τακτικές αναρτήσεις με τον μικρό του. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Anita Brand. Ούτε εκείνη κάνει δημοσιεύσεις με τον μικρό της άγγελο.

Οι φωτογραφίες είναι ελάχιστες αλλά απολαυστικές. Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved