Κι όμως! Ελληνίδα δημοσιογράφος στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η γνωστή Ελληνίδα μαμά μετρά ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Κι όμως! Ελληνίδα δημοσιογράφος στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη της γιορτή και κάθε χρόνο ξεκινά τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς ήδη από τον Οκτώβρη.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε πριν από μερικές ημέρες μία φωτογραφία στο προφίλ της δείχνοντάς μας πώς της αρέσει να χαλαρώνει τις φθινοπωρινές αυτές ημέρες:

«Όταν υπάρχει ησυχία μου αρέσει να απολαμβάνω τα λαμπάκια του δέντρου και το τζάκι να σιγοκαίει...Καλή εβδομάδα!!!???❤️⭐️»

Τι κι αν τα Χριστούγεννα απέχουν σχεδόν δύο μήνες; Η διάσημη μαμά φαίνεται ότι ανυπομονεί και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στόλισε από νωρίς, βάζοντας κι εμάς σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

elena polukarpou dentro 1

Ο λόγος για την Έλενα Πολυκάρπου. Η δημοσιογράφος έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και αν και ενεργή στα social media, πάντα διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα μέσα με την προσωπική της ζωή.

Τα δύο της παιδιά, Βασιλική και Μάριος, είναι πλέον εννέα και δύο ετών αντίστοιχα και συχνά πυκνά η γνωστή μαμά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Δείτε κάποια από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved