Ούστα - Σαρακατσάνης: Η ζωή με τον μοναχογιό τους μέσα από φωτογραφίες

Ο ερχομός του μωρού και η νέα τους καθημερινότητα.

Ούστα - Σαρακατσάνης: Η ζωή με τον μοναχογιό τους μέσα από φωτογραφίες

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης γνωρίζονταν δύο χρόνια πριν πάρουν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Καλλιθέας το 2016 με μάρτυρες τους καλούς του φίλους Άννα Μαρία Παπαχαράμπους και Γιώργο Σκέμπερη.

Διακριτικοί άνθρωποι και οι δύο επιλέγουν να μοιράζονται τις προσωπικές στιγμές με τους δικούς τους ανθρώπους.'Ετσι, όταν η Αλεξάνδρα Ούστα δημοσίευσε φωτογραφία με το μωρό της ήταν διπλή έκπληξη, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δεν γνώριζαν ότι ήταν έγκυος, και επίσης όσοι το ήξεραν αιφνιδιάστηκαν καθώς γέννησε νωρίτερα.


https://www.instagram.com/p/B9XeGG6JN6f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ loveit, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. ‘Εγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω αυτής της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10' και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό».

Η ζωή με τον γιο τους

Ο ερχομός του μωρού συνέπεσε με την περίοδο της καραντίνας και το lockdown , όμως για το ζευγάρι ήταν έτσι κι αλλιώς μια ιδιαίτερη περίοδος, δύσκολη και ξεχωριστή συνάμα.

Καθώς περνούσαν οι μήνες, η ηθοποιός άρχισε να αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο της, την ώρα που τον θήλαζε, που έπαιζαν, που πήγαιναν βόλτες.

gios ousta

Η καθημερινότητά της είναι πλέον τόσο διαφορετική με τον μικρό Αύγουστο. Όπως έχει πει, η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία, κάθε άλλο, το εμπνεύστηκε από τη γιαγιά της, την Αυγουστίνα.

Η ηθοποιός σε σχέση με τον σύζυγό της έχει μοιραστεί στα social media περισσότερες φωτογραφίες με τον παιδί τους, και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved