Αλεξάνδρα Ούστα: Το δύσκολο βράδυ και η χαρά του γιου της (pics)

Το σχόλιο στη φωτογραφία που δημοσίευσε. 

Αλεξάνδρα Ούστα: Το δύσκολο βράδυ και η χαρά του γιου της (pics)

H Αλεξάνδρα Ούστα, το τελευταίο διάστημα μοιράζεται πιο συχνά στιγμές με τον γιο της.

Από την ημέρα του γέννησε, τον περασμένο Φλεβάρη, μέχρι σήμερα, βιώνει τη μητρότητα και τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή μιας γυναίκας.

Παρότι την εγκυμοσύνη της την κράτησε «κρυφή», μετά τον ερχομό του μωρού οι αναρτήσεις μαζί του πύκνωσαν και έτσι την έχουμε δει μαζί του στα πατώματα ή να το θηλάζει απολαμβάνοντας αυτές τις στιγμές.


https://www.instagram.com/p/CC5k7quJRXg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιπλοκή στη γέννα και το όνομα του μικρού

Ο μικρούλης γεννήθηκε λίγο νωρίτερα αιφνιδιάζοντας την καθώς και τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ loveit, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. ‘Εγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω αυτής της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10' και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό».

Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και η ηθοποιός δεν μπορεί παρά να νιώθει χαρά και ευτυχία που το παιδί της είναι γερό. Μάλιστα στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε πώς φωνάζουν το παιδί. «Το φωνάζουμε Αύγουστο, το εμπνεύστηκα από τη γιαγιά μου την Αυγουστίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Τις προάλλες η Αλεξάνδρα Ούστα ανέβασε σε Insta Story ένα στιγμιότυπο με τον γιο της αγκαλιά. Ο μικρός χαμογελά ενώ εκείνη δείχνει άυπνη. «Είναι ξεκάθαρο ποιος πέρασε καλά το βράδυ και ποιος όχι και τόσο…», σχολίασε με νόημα.

ousta

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες στιγμές του ζευγαριού με το μωρό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved