Καλομοίρα: Η κόρη της έχει θυμώσει για τα καλά - Δείτε το βίντεο

Η Αναστασία εκνευρίστηκε πολύ και η μαμά της δεν κρατήθηκε και κατέγραψε την αντίδρασή της.

Καλομοίρα: Η κόρη της έχει θυμώσει για τα καλά - Δείτε το βίντεο

Τα μικρά παιδιά όταν θυμώνουν μπορεί να είναι έως και απολαυστικά. Πόσες φορές δεν προσπαθήσατε να συγκρατήσετε τα γέλια σας βλέποντας το παιδί σας να ξεσπά για τον πιο απίθανο λόγο;

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Καλομοίρα. Η κόρη της Αναστασία, είναι καθισμένη στον καναπέ παρακολουθώντας τηλεόραση. Όμως, θυμώνει με αυτό που βλέπει και …ξεσπά.

Η μαμά της κάθεται δίπλα της χωρίς να φαίνεται, και της μιλά ήρεμα καταγράφοντας τη συνομιλία τους και φυσικά την αντίδρασή της.



Η Αναστασία είναι τεσσάρων ετών και είναι η μικρότερη από τα δίδυμα. Μοιάζει αρκετά στη μαμά της ωστόσο έχει πάρει και ορισμένα χαρακτηριστικά από τον μπαμπά της.

Η ζωή της στην Αμερική

Η Καλομοίρα μένει μόνιμα στο εξωτερικό με την οικογένειά της και οι αναρτήσεις με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της είναι απολαυστικές, ιδιαίτερα όταν σε αυτά πρωταγωνιστούν τα τρία της παιδιά, ο Νίκος, ο Δημήτρης και η μικρή Αναστασία.

Η γλυκιά μαμά εκτός από φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της στην Αμερική μοιράζεται τελευταία με τους followers της και την αγάπη της για την μαγειρική. Έχει αναρτήσει μάλιστα αρκετές συνταγές που έχει φτιάξει για την οικογένειά της.


https://www.instagram.com/p/CFHQ6wxJGRs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όμορφες στιγμές της Καλομοίρας με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved