Μπιάνκα Κρασσά: Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη της Βίκυς Καγιά και να τι γνωρίζουμε για εκείνη (pics)

Γενέθλια έχει σήμερα η κούκλα κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Μπιάνκα!

Μπιάνκα Κρασσά: Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη της Βίκυς Καγιά και να τι γνωρίζουμε για εκείνη (pics)

Με αυτή την υπέροχη φωτογραφία η Βίκυ Καγιά, ευχήθηκε στην κόρη της. Η μικρή fashionista κάνει κούνια, έχει ένα τεράστιο χαμόγελο και φορά ένα μπλουζάκι που γράφει «It's my birthday», που σημαίνει «Είναι τα γενέθλιά μου!».

«Η μέρα που γεννήθηκες, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. 25.5.2015 ?? ? Χαρούμενα 5α γενέθλια όμορφή μου Bianca! ????? #birthdaygirl #loveyousomuch», σχολίασε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία και τόσο τα σχόλια όσο και τα likes, έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CAmtEAhp__W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μοιάζει στη μαμά της

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η μαμά Βίκυ Καγιά, βλέπουμε ότι μοιάζει στη μαμά της όχι μόνο στα χρώματα (ξανθιά και κούκλα) αλλά και στο ντύσιμό της. Ποτέ δεν είναι υπερβολικά ντυμένη, διατηρώντας την γλυκιά ανεμελιά της παιδικής της ηλικίας.

Πάντα διαλέγει ρούχα όχι μόνο στιλάτα αλλά και άνετα, για να μπορεί να παίζει, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Τι της αρέσει να κάνει;

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι της αρέσει η ιππασία αλλά και το κολύμπι. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που δείχνουν την κόρη της, να κάνει ιππασία στην παραλία της Αγίας Άννας. Εκεί κοντά υπάρχει το ράντζο όπου η μικρή Μπιάνκα κάνει ιππασία.

biki kagia ippasia kori 5

Εκτός από την ιππασία όμως, η Μπιάνκα λατρεύει και την μαγειρική. Θυμόσαστε που τα Χριστούγεννα έφτιαχνε κουραμπιέδες και μπισκότα με τον αδερφό της και τη μαμά;

mpianka mageireuei

Πώς θα είναι η τούρτα της φέτος;

Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιες παιδικές σειρές και σε κάποιους παιδικούς χαρακτήρες. Όλα αυτά τα χρόνια, η Μπιάνκα είχε εντυπωσιακές τούρτες στα γενέθλιά της. Την πρώτη χρονιά είχε ένα μικρό ελεφαντάκι, την δεύτερη χρονιά ζώα της ζούγκλας, την τρίτη χρονιά γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους PJ Masks και πέρυσι η τούρτα της είχε την αγαπημένη της Ραπουνζέλ.

Πρώτα Γενέθλια

bianca krassa 4 genethlia 1

Δεύτερα Γενέθλια

vickykaya

Τρίτα Γενέθλια

bianca krassa 4 genethlia 3

Τέταρτα Γενέθλια

bianca krassa 4 genethlia 2

Αν και φέτος τα γενέθλιά της θα είναι διαφορετικά από τις άλλες χρονιές (βλέπετε ο κορονοϊός δεν επιτρέπει τα μεγάλα εντυπωσιακά πάρτυ) σίγουρα θα έχει όπως κάθε χρόνο μια εντυπωσιακή τούρτα και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να τη δούμε.

Δείτε φωτογραφιές της πεντάχρονης Μπιάνκα, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα η παρουσιάστρια του Shopping Star, Βίκυ Καγιά, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved