Cuteness overload! Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου είναι γλύκας(pics)

Το πιο γλυκό μωρό στο Instagram αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από τον γιο της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα!

Cuteness overload! Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου είναι γλύκας(pics)

Κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφία του Θοδωρή Junior "λιώνουμε". Το ίδιο συνέβη και με την καινούρια του φωτογραφία που δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο αξιολάτρευτος είναι.

"Μπαμπά μπορώ να σου βγάλω το μάτι λίγο για αστείο ? ❤️ #love #family #happy #madepsetiskeftetai", σχολίασε η Φωτεινή Αθερίδου κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον μικρό να παίζει με τον μπαμπά του καθώς βρίσκεται ανεβασμένος επάνω σε έναν κορμό δέντρου.


https://www.instagram.com/p/CGkmGKhJEjK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτεινή Αθερίδου - Μια cool μαμά

Τον τελευταίο χρόνο η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τη μητρότητα. Ο γιος της γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019 και πλέον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή και την καθημερινότητά της.

Η κόρη του ταλαντούχου Θοδωρή Αθερίδη, είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο του γιου της που αποτυπώνουν το χιούμορ και την αυθεντικότητά της.

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μία cool μαμά, δε διστάζει να τσαλακωθεί και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας, απολαμβάνει τον χρόνο με τον γιο της και με το παραπάνω.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη

Όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, “Φλερτ”, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αφού για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της αλλά και το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του μωρού της.


https://www.instagram.com/p/B_m47CRJAeV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



"Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω.", είπε η Φωτεινή Αθερίδου.

Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον γιο της


https://www.instagram.com/p/CGXwOOkpH3m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καθημερινότητα της ηθοποιού και του συντρόφου της περιστρέφεται γύρω από τον μικρό Θοδωρή και οι αναρτήσεις της με τον μικρούλη όλο και πληθαίνουν (για καλή μας τύχη) δίνοντας μας την ευκαιρία να βλέπουμε και ιδίοις όμμασι πόσο γλυκός και αξιολάτρευτος είναι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι "φατσούλα" σε κάθε του φωτογραφία.

Δείτε τις ωραιότερες που έχει δημοσιεύσει η Φωτεινή Αθερίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved