Φοίβος Βουτσάς: Έκανε ιππασία για πρώτη φορά - Δείτε υπέροχη φώτο

Μία πολύ όμορφη φωτογραφία του μικρού Φοίβου ανέβασε στο Instagram της η Αλίκη Κατσαβού.

Φοίβος Βουτσάς: Έκανε ιππασία για πρώτη φορά - Δείτε υπέροχη φώτο

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει ένα όμορφο αγοράκι. Τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλια του και τον Σεπτέμβρη πήγε για πρώτη φορά σχολείο.

Η Αλίκη Κατσαβού, ήδη από τις πρώτες ακόμα μετά τη γέννησή του μέχρι και σήμερα, δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες του μοναχογιού της και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

alikikatsavou 106596946 280675313139681 2394129005155666374 n 1

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και μαμά και γιος είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Μαζί απολαμβάνουν εκδρομές, δραστηριότητες, χάδια και αγκαλιές. Πριν από μερικές μέρες, ο μικρός Φοίβος έκανε το πρώτο του μάθημα ιππασίας και η Αλίκη Κατσαβού, σαν περήφανη μαμά, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία του γιου της στο Insatgram.

Το αγοράκι κάθεται εμφανώς ενθουσιασμένο πάνω σε ένα πόνυ και κάνει την πρώτη του βόλτα με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει αρκετά και κρίνοντας και από τις άλλες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας η Αλίκη Κατσαβού κατά καιρούς, όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στον αείμνηστο και για πάντα αγαπημένο ηθοποιό.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved