Βασιλική Μιλλούση: Η πιο ευτυχισμένη έγκυος - Απολαυστική η νέα της φώτο

Το χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό της.

Βασιλική Μιλλούση: Η πιο ευτυχισμένη έγκυος - Απολαυστική η νέα της φώτο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βασιλική Μιλλούση είναι από τις πιο χαρούμενες εγκύους που έχουμε δει.

Μετά την ανακοίνωση στα social media ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, το χαμόγελο δεν έχει φύγει από το πρόσωπό της.

Στις αναρτήσεις της στο Instagram, που είναι αρκετά συχνές, δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη που η οικογένειά της με τον Λευτέρη Πετρούνια θα μεγαλώσει.

Η κοιλίτσα της τους τελευταίους μήνες έχει φουσκώσει πολύ όπως θα δείτε για ακόμα μια φορά στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε. Είναι μέσα στο ασανσέρ, χαμογελά ( φυσικά) και τρώει ένα μήλο.

millousi

Καθόλου περίεργο που προσέχει τη διατροφή της όχι μόνο τώρα την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά γενικότερα, αφού ως αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έχει μάθει να είναι στρατιώτης σε ότι αφορά το φαγητό.

Η κόρη της Σοφία

Η διάσημη μαμά καθώς μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της απολαμβάνει να περνά χρόνο με την κόρη της, Σοφία.

Η μικρή τους έχει κλέψει το μυαλό, αναφερόμαστε τόσο στην ίδια όσο και στον Λευτέρη Πετρούνια. Η Σοφία που δεν είναι ακόμα ενός έτους, προσπαθεί σιγά σιγά να περπατήσει γι’ αυτό και οι γονείς της είναι συνεχώς από …πίσω της.

Η Βασιλική Μιλλούση παραδέχτηκε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να είσαι έγκυος και να έχεις παράλληλα τόσο μικρό παιδί. «Δεν είναι και πολύ εύκολο…θέλει προσοχή», είχε πει χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε από follower της.

Καθώς λοιπόν περιμένει τη γέννηση της δεύτερης κόρης της εμείς θυμόμαστε όμορφες στιγμές με τη μικρή Σοφία. Απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved