Ρέβη-Τότσικας: Τα δίδυμα γιορτάζουν το Halloween - Οι μαγικές τους φώτο

Για ακόμη μια φορά εντυπωσιαστήκαμε από τις φωτογραφίες της Ρούλας Ρέβη.

Ρέβη-Τότσικας: Τα δίδυμα γιορτάζουν το Halloween - Οι μαγικές τους φώτο

Εντάξει, είναι φωτογράφος, γι' αυτό και οι φωτογραφίες της κάθε φορά είναι εντυπωσιακές.

Η Ρούλα Ρέβη κάθε φορά μέσα από τον φωτογραφικό της φακό καταφέρνει να μας δείξει πραγματικά και με ρεαλιστικό τρόπο το πώς είναι η ζωή της με τον Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα παιδιά τους.

Η Ειρήνη και ο Άγγελος είναι η έμπνευσή της και πραγματικά κάθε φορά μας δείχνει αυτό που βλέπει και εκείνη στα παιδιά της. Την αθωότητα. Την αγνότητα. Την παιδικότητα.

Μια σειρά από τέτοιες φωτογραφίες δημοσίευσε και πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα σε Insta Story. Με αφορμή το Halloween τα δύο παιδιά έφτιαξαν μάσκες τις οποίες φόρεσαν και άρχισαν το παιχνίδι στο σπίτι.

Στο παιχνίδι τους εκτός από τη μαμά Ρούλα Ρέβη που προσπαθούσε να κρατήσει για πάντα φυλαγμένες αυτές τις στιγμές, συμμετείχε ενεργά και ο μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας. Μάλιστα σε μια από φωτογραφίες θα τον δείτε ανεβασμένο στο κρεβάτι να πηδά μαζί με τα παιδιά του.

Οι φωτογραφίες τους. Μαγικές, εντυπωσιακές, ονειρικές, ατμοσφαιρικές και καθόλου επιτηδευμένες. Ξέρετε... είναι από εκείνες τις φωτογραφίες που δεν ζητάς από τους άλλους να ποζάρουν. Η ευτυχία τους και όλα όσα κάνουν είναι ικανά να αποτυπωθούν σε μια φωτογραφία και να αναδειχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κρατώντας "ζωντανή" τη στιγμή.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved