Ο Ετεοκλής στο πλευρό της Μελίτας στο νοσοκομείο-Η συγκινητική φώτο

Μια τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες βράδυ η Ελένη Χατζίδου

Ο Ετεοκλής στο πλευρό της Μελίτας στο νοσοκομείο-Η συγκινητική φώτο

Τον Μάρτιο όπως θα θυμάστε η μικρή Μελίτα είχε μια περιπέτεια με την υγεία της και οι γονείς της είχαν επισκεφθεί γνωστή παιδιατρική κλινική για να γίνει το μωρό τους καλά.

Τότε η Ελένη Χατζίδου ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις της, όταν όμως όλα πήγαν καλά τότε μόνο εκείνη και ο Ετεοκλής αποκάλυψαv όλα όσα είχαν συμβεί.


https://www.instagram.com/p/CGQU2VXlS-S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάρτιος του 2020

Το ζευγάρι πέρασε δύο 24ωρα αγωνίας καθώς περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα της κορούλας τους.

Όπως η ίδια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκονται στο νοσοκομείο. «3η ημέρα στο νοσοκομείο... Δεν περνούσαν τα λεπτά,τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα... Μολις φτασαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπεμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους».

Μέσω ενδοεπικοινωνίας της έδινε το ιατρικό προσωπικό οδηγίες

«Μέσω ενδοεπικοινωνιας το προσωπικο,μου εδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζοταν να μπουνε μέσα,φορούσανε αυτές τις ολοςωμες στολες που βλέπεις στην τηλεόραση...»

Ο Ετεοκλής βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο στο αυτοκίνητο

«Βλέπαμε το μπαμπά μας απ το παράθυρο(μένει έξω απ το νοσοκομείο στο αμάξι ολες αυτες τις μερες)μιας κ το δωμάτιο μας κοιτουσε στο δρόμο,ευτυχώς,αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν,ποσο μάλλον στο δωμάτιο...» έγραψε και συνέχισε εξηγώντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εκεί έξω για όλους μας.

«Όλα όπως τα ακούς και τα βλέπεις στην τηλεόραση...»

«Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση... Τα μέτρα δρακόντεια!χαρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικο το τεστ κορονοϊου?? Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπολοιπες εξεταςεις... Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονης αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε... Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία... Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσυ για μένα... Με αγαπη❤️».

Τέλος καλό όλα καλά

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι, τουλάχιστον αυτό συνιστούν και όλοι οι ειδικοί τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί οι περισσότεροι να ισχυρίζονται ότι τα παιδιά και τα μωρά δεν κινδυνεύουν όμως, σύμφωνα με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής Αντρέα Κρουζ, του Ιατρικού Κολλεγίου Baylor του Τέξας, η οποία σχολίασε την κινεζική έρευνα στο «Pediatrics», ανέφερε ότι τα μωρά και τα νήπια πιθανώς αρρωσταίνουν σοβαρότερα επειδή «δεν έχουν εκτεθεί σε ιούς πριν και συνεπώς δεν μπορούν να έχουν μία αποτελεσματική ανοσολογική αντίδραση».

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που οι γιατροί απομόνωσαν τελείως την Ελένη Χατζίδου και την κόρη της.

Έτσι όπως έζησε ο Ετεοκλής αυτόν τον "εφιάλτη"

Ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από ένα του post στο Instagram μας μεταφέρει όλα όσα βίωσαν τότε.


https://www.instagram.com/p/B-ZZJcwJX3G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"ΕΛΕΝΗ: Ετεοκλή, η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστή.
ΕΤΕΟΚΛΗΣ: Βάλε θερμόμετρο και πάρε τον παιδίατρο.
ΕΛΕΝΗ: Έχει 38,5 πυρετό, ο παιδίατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο (σε 6 μηνών βρέφος με τόσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε. Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή, όπως όλος ο κόσμος, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει. Αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μόνο μια (Θεέ μου βοήθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να πάμε σπίτι μας). Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες άλλα για μια μητέρα, όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού της, αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκεί μόνη της, μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο, μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό. Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης, αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της. Δόξα τον θεό τελικά όλα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιέστατο και είμαστε πλέον σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία", είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε την Ελένη Χατζίδου να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τη μικρή στο νοσοκομείο.

Τι ήταν εκείνο που είχε ταλαιπωρήσει τη μικρή Μελίτα;

Μέσα από αναρτήσεις και αφού αρκετές followers της αγωνιούσαν να μάθουν τι ήταν αυτό που ταλαιπώρησε την κόρη τους εκείνη αποκάλυψε ότι ήταν το αιφνίδιο βρεφικό εξάνθημα.

xatzidou exanthima

Το αιφνίδιο εξάνθημα (ή 6η εξανθηματική νόσος), είναι μια ίωση του ανώτερου αναπνευστικού που το παιδί κολλάει συνήθως από κάποιον ενήλικα.

Προσβάλλονται συνήθως βρέφη 6-12 μηνών και σχεδόν ποτέ βρέφη κάτω των τριών μηνών. Η αρρώστια ξεκινά με ψηλό πυρετό και περίπου το 20% των παιδιών παρουσιάζουν σπασμούς. Ο πυρετός διαρκεί 3-4 μέρες και πέφτει απότομα. Το χαρακτηριστικό σύμπτωμα είναι η εμφάνιση του εξανθήματος με την πτώση του πυρετού.

Το εξάνθημα ξεκινά από το κορμό και επεκτείνεται στα άκρα και στο πρόσωπο. Διαρκεί περίπου τρεις μέρες και εξαφανίζεται. Αποτελείται από μικρές κόκκινες κηλίδες.

Η θεραπεία είναι συμπτωματική, όπως και για τις περισσότερες ιώσεις.

Ο τρυφερός μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου

Δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με την κόρη του, όταν το κάνει όμως δείχνει πόσο τρυφερός είναι! Δημοσιεύει λίγα πράγματα ο ίδιος και πολλά η σύζυγός του,Ελένη Χατζίδου. Ευτυχώς υπάρχει κι εκείνη και βλέπουμε το πόσο τρυφερός και δοτικός μπαμπάς είναι.

Κάθε φορά που κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, νιώθει ότι κρατά τον κόσμο ολόκληρο και όχι άδικα. Είναι ένας πολύ τυχερός άνδρας. Έχει μια υπέροχη γυναίκα που τον λατρεύει και λιώνει στην κυριολεξία για εκείνον και μια κόρη που της προσφέρει τα πάντα.

Δείτε τις πιο τρυφερές στιγμές μπαμπά και κόρης, έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι ίδιοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Θα λιώσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved