Αθηναΐς Νέγκα: Οι φώτο με τις κόρες και τον σύζυγό της που αξίζει να δείτε

Περισσότερο όμως αξίζει να διαβάσετε τα σχόλιά της

Αθηναΐς Νέγκα: Οι φώτο με τις κόρες και τον σύζυγό της που αξίζει να δείτε

H Αθηναΐς Νέγκα είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να εκτεθούν στα social media.

Με μπόλικες δόσεις αυτοσαρκασμού μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα καθώς και στιγμές από την προσωπική της ζωή χωρίς την παραμικρή διάθεση να ωραιοποιήσει ή να παρουσιάσει τα πράγματα διαφορετικά από αυτά που είναι.

Μέσω των αναρτήσεών της, έχει μιλήσει για πολλά θέματα που την απασχολούν και έχει προβεί σε εξομολογήσεις που αφορούν στην ηλικία της αλλά και την λεύκη που έχει εδώ και 30 χρόνια.

Με το γνώριμο, σε όσους τη γνωρίζουν στιλ, είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για αυτή τη δερματική πάθηση.


https://www.instagram.com/p/Bvn8gK-Hqe-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εγώ κ το σημαδεμένο μου χεράκι σε μια προσπάθεια να δείξω πως δεν με νοιάζει» σαββατιατικο ..πορτρέτο ..όμως η αλήθεια είναι πως με νοιάζει κ υπάρχουν στιγμές που με πειράζει πολύ ..Και το άλλο μου χέρι έχει σημάδια κ τα πόδια μου κ αρκετά σημεία του σώματος μου επειδή έχω λεύκη ,εκτεταμένη εδώ κ 30 χρόνια .είναι αυτοάνοση πάθηση ,μυστηριώδης κ περίεργη .η επιστήμη δεν ξέρει γιατί συμβαίνει ξαφνικά αλλά εμφανίζεται σε ένα ποσοστό ανθρώπων ίσα ίσα για να τους χαλάσει την εμφάνιση κ την διάθεση για μια ζωή .η λεύκη δεν έχει άλλες επιπτώσεις πέρα από την εμφάνιση δέρματος που είναι λευκό κ δεν μαυρίζει. κατά τ άλλα το λευκό δέρμα της λεύκης είναι απολυτως υγιές αλλά τελειως λευκό κ συνεπώς σημαδεμένο σαν να έχει κάποιος καεί ή χτυπήσει .

τα πράγματα είναι πολυ χειρότερα το καλοκαίρι όταν κάποιος μαυρίσει κ για όσους έχουν σκούρο δέρμα καθώς η διαφορα του κανονικού δέρματος με το λευκό ειναι πιο εμφανής κ τότε τα σημάδια δείχνουν πολυ πιο έντονα.ευτυχως υπάρχει η @winnieharlow ,το μοντέλο που έκανε γνωστή την λεύκη παγκοσμίως κ την έκανε να φαίνεται «ομορφη», για τους υπόλοιπους είναι μια κατάσταση που όσο cool και να είσαι προκαλεί ντροπή ,αμηχανία κ φόβο επειδή η λεύκη συνήθως διαρκώς εξαπλώνεται αν κ έχει φασεις που σε ξεχνάει κ την ξεχνάς.υπαρχουν «φάρμακα» που όμως δεν την αντιμετωπίζουν απολυτα κ έτσι όλοι παραιτούμαστε κ την βγάζουμε με make up όταν θελουμε να φανούμε αψεγάδιαστοι, η μόνη λύση είναι να ασπρίσει κανεις ολόκληρος ώστε να μην φαίνεται η διαφορα -γίνεται με χημικά οι γιατροί δεν το προτείνουν γιατί παραειναι δραστικό κ σε αφήνει τελείως απροστάτευτο στον ήλιο .

έτσι εκατομμύρια ασθενείς μένουμε με σημάδια διάσπαρτα που πρέπει διαρκώς να εξηγούμε .νομιζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασια μόνο όταν μπορείς να μιλησεις για κάποια πράγματα για αυτό κ το σημερινό post -μην πολύρωτάτε λοιπόν αν δείτε κάποιον με χεράκι ή ποδαράκι με λευκά μεγάλα σημάδια -δεν έχετε λόγο να φοβάστε αν κάνετε μπανιο στην ίδια θάλασσα ».

Οικογένεια

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Δεν συνηθίζει να δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες τους, παρότι όπως έχει γράψει
«δεν πιστεύω πως τα παιδιά χρειάζεται να τα κρύβουμε. δεν είμαι τόσο διάσημη ίσως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιεύω φωτο γιατί η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει από το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram είναι το «μετά»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν έχει καταλάβει τι έχει πλέον αξία κ τι οχι -είναι παγκόσμιο το πρόβλημα οχι ελληνικό κ σαφως δεν ειναι ολα τα posts «είδηση» .

Πριν μερικές μέρες λοιπόν δημοσίευσε σε insta story φωτογραφίες των παιδιών της και του συζύγου τους και αξίζει να τις δείτε για ακόμα έναν λόγο: για τα σχόλιά της.
Απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved