Ηλέκτρα Λύρα:Η κόρη της Πέγκυς & του Γιώργου Λύρα είχε γενέθλια -Δείτε φώτο

Η Ηλέκτρα Λύρα έγινε 9 ετών!

Ηλέκτρα Λύρα:Η κόρη της Πέγκυς & του Γιώργου Λύρα είχε γενέθλια -Δείτε φώτο

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας ευχήθηκαν χθες στην κόρη τους Ηλέκτρα που είχε γενέθλια.

Η μοναχοκόρη τους έγινε 9 χρονών και οι γονείς της ήταν πανευτυχείς. Το ζευγάρι, που είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου, δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media στιγμές με το μοναχοπαίδι του.

Τις περισσότερες φωτογραφίες της Ηλέκτρας πάντως τις αναρτά ο Γιώργος Λύρας, καθώς η αδυναμία που έχει στην κόρη του δεν κρύβεται.

Χθες λοιπόν με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους και οι δυο τους δημοσίευσαν φωτογραφίες και ευχήθηκαν στο μοναχοπαίδι τους.

"Χρόνια πολλά μωρό μου❤️❤️❤️???????", σχολίασε ο Γιώργος Λύρας κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει να αγκαλιάζει την κόρη του.


https://www.instagram.com/p/CGFX0hdH4fA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Χρόνια πολλά ζωή μου...να είσαι γερή κ να έχεις γύρω σου ανθρώπους να σ αγαπάνε με τον τρόπο που εσύ θέλεις...???❤️❤️❤️?‍?‍??‍?‍??‍?‍?σε λατρεύω να μας ζήσεις !πότε έγινες 9;;;??? @giorgosliras", έγραψε η Πέγκυ Ζήνα κάτω από τις δικές της φωτογραφίες, που δείχνουν την Ηλέκτρα να φορά ένα ροζ υπέροχο φόρεμα.


https://www.instagram.com/p/CGFtm70FY5T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτω από τις φωτογραφίες όμως της μαμάς Πέγκυς έκανε σχόλιο ο μπαμπάς Γιώργος, γράφοντας: "Μεγάλωσε η αγαπούλα μας!!!❤️❤️❤️??".

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πόσο έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια η Ηλέκτρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved