Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε για 6η φορά μπαμπάς - Η φώτο από το μαιευτήριο

Ο πασίγνωστος ηθοποιός και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε για 6η φορά μπαμπάς - Η φώτο από το μαιευτήριο

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2012 κι έκτοτε έχουν αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά, ένα κορίτσια και τέσσερα αγόρια.

Το μικρότερο μάλιστα γεννήθηκε μόλις χθες, μία είδηση που μοιράστηκε το ίδιο το ζευγάρι με τους θαυμαστές του.

«Χθες το βράδυ ήρθε στον κόσμο το μωράκι μας. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο χαρούμενοι. Μείνετε συντονισμένοι για το όνομα» έγραψε σε ανάρτησή της η διάσημη μαμά, ανεβάζοντας παράλληλα και την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας.

Για τον ηθοποιό, αυτό είναι το έκτο του παιδί, καθώς έχει και μία ακόμα κόρη με την πρώην σύζυγό του, Kim Basinger.

Ο λόγος για τον Alec Baldwin. Ο διάσημος μπαμπάς και η σύζυγός του και δασκάλα yoga, Ηilaria, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, όχι μόνο επειδή η οικογένειά τους μεγάλωσε και άλλο, αλλά κι επειδή η γέννηση του νέου μέλος ήρθε μετά από δύο αποβολές.

alec baldwin ekto paidi 9

Το ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media και ιδιαίτερα η Hilaria, ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι.

Χθες, η διάσημη μαμά ανέβασε και φωτογραφίες από τις ώρες που είχε συσπάσεις αλλά από τις βιντεοκλήσεις που έκανε με τα παιδιά της μετά τον τοκετό. Δείτε τα stories που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved