Μαρία Κορινθίου: Η Ισμήνη ποζάρει στο φακό της μαμάς της και είναι κούκλα

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Μαρία Κορινθίου: Η Ισμήνη ποζάρει στο φακό της μαμάς της και είναι κούκλα

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι περήφανοι για την κόρη τους, Ισμήνη. Το μοναχοπαίδι τους, πηγαίνει πλέον Γυμνάσιο, και σύμφωνα με όσα είπε ο μπαμπάς της σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη, είναι ένα έξυπνο, ταλαντούχο και ευαίσθητο πλάσμα.

Οι γονείς της αποφεύγουν τις συχνές αναρτήσεις με την Ισμήνη καθώς πιστεύουν ότι δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται στα social media. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές στιγμές που έχουν την ανάγκη να τις μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μια τέτοια ήταν και η χθεσινή που γιορτάζαμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Η Μαρία Κορινθίου έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα όπως και η κόρη της.

Θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για την προστασία και φροντίδα όλων των ζώων, ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία της Ισμήνης με τον σκύλο τους γράφοντας το εξής:


https://www.instagram.com/p/CF7TlAaJIps/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παγκόσμια ημέρα ζώων.
Από μικρή ηλικία μου καλλιεργήθηκε από την οικογένεια μου, ο σεβασμός και η αγάπη προς τα ζώα.
Έχω μεγάλο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι από πάντα με θυμάμαι να φέρνω στο σπίτι, στη μαμά μου, ότι γατάκι και ότι σκυλάκι έβρισκα στο δρόμο .
Μεγαλώνοντας «το πρόβλημα» δε σταμάτησε πότε και με περηφάνια πια, μεγαλώνω το παιδί μου και του «μαθαίνω» την ευθύνη απέναντι προς τα ζώα, τον σεβασμό και την αγάπη προς αυτά.
Να τα αγαπάτε.....παίρνετε πίσω την οκταπλάσια αγάπη».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμα φωτογραφίες της Ισμήνης που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved