«Τα αγγελάκια μας» - Ποια διάσημη Ελληνίδα μαμά ανέβασε αυτή τη φώτο;

Η διάσημη Ελληνίδα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία των παιδιών της και... «λιώσαμε».

«Τα αγγελάκια μας» - Ποια διάσημη Ελληνίδα μαμά ανέβασε αυτή τη φώτο;

Τα τελευταία χρόνια η διάσημη μαμά έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Τα δύο της παιδιά και ο σύζυγός της είναι η πρώτη της προτεραιότητα και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Ο γιος και η κόρη της φυσικά πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις αναρτήσεις της και κλέβουν τις εντυπώσεις. Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία των παιδιών της ανέβασε και πριν από μερικές ημέρες. Η κόρη της, Κατερίνα, η οποία γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά της πριν από μερικούς μήνες, αγκαλιάζει τον μικρό Αντώνη και η διάσημη Ελληνίδα απαθανατίζει το στιγμιότυπο με τον φωτογραφικό της φακό.

natasa skafida 1

Η διάσημη μαμά δεν είναι άλλη από την Νατάσα Σκαφίδα, τη σύζυγο του Γιάννη Βαρδή με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και ο ερχομός των παιδιών τους, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η γλυκιά μαμά μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά με τους followers της. Θέλει να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας πράγματα με τα οποία θα διασκεδάζουν και θα εκτονώνονται. Συχνά μαζί τους είναι και ο Γιάννης Βαρδής που έχει αδυναμία και στα δυο του παιδιά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της γλυκιάς μανούλας με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved