Νόνη Δούνια: Ο γιος της γιόρταζε - Δείτε την εκπληκτική φώτο που δημοσίευσε

Πώς του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Νόνη Δούνια: Ο γιος της γιόρταζε - Δείτε την εκπληκτική φώτο που δημοσίευσε

Χθες ήταν του Αγίου Ευσταθίου και μεταξύ αυτών που γιόρταζαν ήταν και ο γιος της Νόνης Δούνια.

Η περήφανη μαμά του ευχήθηκε και δημόσια, δημοσιεύοντας μια πολύ όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία που είναι οι δυο τους αγκαλιά. «Χρόνια πολλά Στάθη μας, το γλυκό μου αγόρι», ήταν η ευχή της.

dounia kai gios

Ο Στάθης γεννήθηκε το 2005 και ένα χρόνο μετά η κόρη της, Ρία.

Το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής της ΝΔ, έχει μιλήσει πολλές φορές για την άριστη σχέση που έχει με τα παιδιά της και την καθημερινότητα μαζί τους.

Φροντίζει να περνά χρόνο με το κάθε παιδί ξεχωριστά καθώς οι ανάγκες τους είναι ξεχωριστές. Έτσι, άλλα πράγματα κάνει με την κόρη της Ρία και άλλα με τον Στάθη. Τις προάλλες για παράδειγμα έβαψε με τον γιο της ένα από τα δωμάτια του σπιτιού ενώ με την κόρη της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους απόλαυσαν μια μέρα οι δυο τους κάνοντας spa.

noni dounia 1

Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη από το 2004 και όπως έγραψε με αφορμή την επέτειο γάμου τους «1/7/2004?16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή... την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Νόνης Δούνια με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved