Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με νάζι και στυλ στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Ποιος είπε ότι στην εγκυμοσύνη δεν μπορείς να είσαι με στυλ και σεξαπίλ;» αναρωτιέται η πρωταθλήτρια της ενόργανης.

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με νάζι και στυλ στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη μαμά που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ποζάρει με στυλ στο φακό σχολιάζοντας με χιούμορ: «Ποιος είπε ότι στην εγκυμοσύνη δεν μπορείς να εισαι με στυλ και σεξαπιλ ??χαχα... δεν εννοώ ακριβώς αυτό το στυλ στη φωτογραφία αλλά εντάξει ? #mom #pregnant #pregnantlife #positivethoughts»


https://www.instagram.com/p/CFKFC1nDQ0d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βασιλική Μιλλούση έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη και να αισθάνεται καλά καθώς με τον Λευτέρη Πετρούνια θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και το δεύτερο μωρό τους είναι κόρη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε προηγούμενο πόστ της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι κοριτσομάνα τι να κάνουμε ? #itsagirl #pregnant #summer2020»

Η ίδια κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κάνοντας διατροφή και γυμναστική. Μάλιστα για ένα διάστημα ανέβαζε βίντεο με ασκήσεις που έκανε παροτρύνοντας και άλλες μαμάδες να αθληθούν εφόσον το επιθυμούσαν.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανυπομονεί να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Εχει τρελή αδυναμία στην κόρη του και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί της, όχι πολλές αλλά επιλεκτικές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των δύο γονιών με την κόρη τους:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved