Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της πήγε στην πρώτη δημοτικού-Η φώτο και το μήνυμά της

Η μικρη Άννα πήγε στην πρώτη δημοτικού!

Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της πήγε στην πρώτη δημοτικού-Η φώτο και το μήνυμά της

Σημαδιακή η χθεσινή ημέρα για τη Βίκυ Βολιώτη. Η μοναχοκόρη της Άννα, πήγε στην πρώτη δημοτικού και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

Με μια φωτογραφία της μικρής Άννας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και περισσότερο στην κόρη της, καλή σχολική χρονιά. Το μήνυμα που συνόδευε την εικόνα της μικρής που τη δείχνει να φορά ένα ολόλευκο φόρεμα και την τσάντα στην πλάτη; Συγκινητικό, τρυφερό και όμορφο.

«Είναι μερικές, λιγοστές μέρες στη ζωή μας που είναι πραγματικά σημαδιακές. Μια από αυτές είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνουμε σχολείο. Μια ζωή συναρπαστική ανοίγεται μπροστά μας εκείνη την ημέρα. Με χαρές, με λύπες, απογοητεύσεις, συνωμοσίες, μυστικά, παιχνίδια και φυσικά γνώση! Καλή αρχή , αγάπη μου! Ας είναι φανταστικά τα χρόνια που έρχονται! Να κάνεις κολλητούς φίλους, να αγαπήσεις τα βιβλία, να γευτείς κάθε στιγμή αυτής της περιπέτειας που λέγεται σχολείο και ζωή... #school #schoolgirl #beginning #firstdayofschool #mydaughter #myeverything».


https://www.instagram.com/p/CFHUgKxFdcA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι λιγοστές φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram

Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις ηθοποιούς που διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram, είναι ελάχιστες.

Η Βίκυ Βολιώτη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Τη γνωρίσαμε στη μικρή οθόνη τη δεκαετία του '90. Η Βίκυ Βολιώτη έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές σειρές και από Σεπτέμβρη θα την δούμε και πάλι να πρωταγωνιστεί στην σειρά Λόγω Τιμής που αναμένεται να είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν.

Το 2015, η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη Άννα. Το κοριτσάκι είναι από την Αιθοπία και τότε ήταν μόλις 8 μηνών. Για τις διαδικασίες της υιοθεσίας, η ηθοποιός και ο σύζυγός της ταξίδεψαν και έμειναν στην Αφρική για 30 ημέρες.

Λίγους μήνες αργότερα, η Άννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Δείτε τις λιγοστές φωτογραφίες της μικρής Άννας, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved