Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη Μαρίνα - Δείτε τη φωτογραφία της

Έφτιαξε τα κοτσιδάκια της, πήρε την τσαντούλα της και έφυγε για το σχολείο η μικρή Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη Μαρίνα - Δείτε τη φωτογραφία της

«Πρώτη μέρα στο σχολείο ! Χαρά και συγκίνηση ... καλή αρχή σε όλα τα παιδιά ! #eleni #firstdayofschool», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της η Ελένη Μενεγάκη, δείχνοντάς μας τη μικρή Μαρίνα με τις τσάντες της στο χέρι.

Η μικρότερη κόρη της, η οποία είναι 5,5χρονών, πήγε στο νηπιαγωγείο και η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.


https://www.instagram.com/p/CFHGTdVjZg_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρίνα στη ζωή της Ελένης

Ήταν Οκτώβριος του 2014 όταν η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Μενεγάκη είχε αρχίσει να φαίνεται. Αν και η ίδια δεν το είχε επιβεβαιώσει μέχρι να αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη της, ζούσε το θαύμα της μητρότητας -όσο μπορούσε- κρυφά και συζητώντας το μόνο με ανθρώπους από το κοντινό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ακούστηκαν και η Ελένη δεν διέψευσε τότε τίποτε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε, αφήνοντας τα περιοδικά και τα sites να γράφουν για το «σενάριο» της εγκυμοσύνης της. Ήταν σίγουρη ακόμη και για τους συνεργάτες της, όπως είχε πει και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Γυναίκα: «Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι, πρέπει να εμπιστευτείς, να δώσεις αν θες να πάρεις».

Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν είχε επιβεβαιώσει ξεκάθαρα το νέο της εγκυμοσύνης της, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να φορέσει ένα εφαρμοστό φόρεμα στην εκπομπή της επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Οι μήνες όμως πέρασαν, η εγκυμοσύνη της εξελίχθηκε και η παρουσιάστρια έμεινε στην εκπομπή της μέχρι την τελευταία στιγμή -όπως έκανε άλλωστε και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της- και κάπως έτσι έφερε στον κόσμο τη Μαρινούλα της το 2015.

Έκτοτε η μικρή Μαρίνα μονωπολεί το ενδιαφέρον όλων και καθε της επίτευγμα γίνεται θέμα στα περιοδικά αλλά και τα sites.

Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική για όλους, ακόμη και για την Ελένη Μενεγάκη που πλέον έχει όλο τον χρόνο να ασχοληθεί με τις κόρες της και τις υποχρεώσεις που έχουν στο σχολείο τους.

Όπως καταλαβαίνουμε η μαμά Ελένη σήμερα το πρωί, χτένισε, έντυσε και συνόδευσε τη μικρή Μαρίνα στο νηπιαγωγείο.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία της από την πρώτη μέρα στο σχολείο στη gallery που ακολουθεί, μαζί με τις ελάχιστες καλοκαιρινές τις φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved