Ζέτα Δούκα: Ποια δραστηριότητα ξεκίνησε η κόρη της και ξετρελάθηκε

Περίμενε με λαχτάρα αυτή τη στιγμή.

Ζέτα Δούκα: Ποια δραστηριότητα ξεκίνησε η κόρη της και ξετρελάθηκε

Η κόρη της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά, ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό.

Η μαμά της Θάλειας αν και αγχωμένη, όπως άλλωστε όλοι οι γονείς γι' αυτή την τόσο διαφορετική σχολική χρονιά με τις μάσκες, δεν μπορεί παρά να συμμεριστεί τη χαρά της κόρης της που πηγαίνει προνήπιο.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε ανεβάσει σε Insta Story μια φωτογραφία που είναι μέσα στο σχολικό, λίγο πριν φύγει για τον παιδικό σταθμό. Η Θάλεια φοράει μάσκα, και χαιρετάει τη μαμά της από το παράθυρο και η Ζέτα Δούκα σχολιάζει: «2η μέρα προνήπιο! 2η μέρα με μάσκα στο σχολικό. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό».

zeta douka

Και επειδή όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε μια καθημερινότητα ακολουθώντας τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που συνιστούν οι ειδικοί, έτσι και η Ζέτα Δούκα δεν μπορούσε να αρνηθεί στην κόρη της να ξεκινήσει τη δραστηριότητα που τόσο πολύ επιθυμούσε.

Ποια είναι αυτή; Το αποκάλυψε η ηθοποιός ανεβάζοντας φωτογραφίες της κόρης της και γράφοντας το εξής:

«Με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, η Θάλεια παίρνει τη Barbie τσαντούλα της και πάει και μπαλέτο, που το ζητούσε διακαώς από πέρυσι! Έτσι και σαν υπενθύμιση ότι μπορούμε να γίνουμε ό,τι ονειρευόμαστε, όπως λέει και το moto της αγαπημένης κούκλας».

Μπαλέτο λοιπόν ξεκίνησε η Θάλεια και εσείς μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved