Ζέτα Δούκα: Η κατασκευή της κόρης της στον παιδικό για τη χρήση της μάσκας

Η Ζέτα Δούκα μας έδειξε την κατασκευή της μικρής Θάλειας στον παιδικό και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Ζέτα Δούκα: Η κατασκευή της κόρης της στον παιδικό για τη χρήση της μάσκας

Φέτος, η σχολική χρονιά αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες για τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Η χρήση μάσκας, τα ολιγομελή τμήματα και η τήρηση των αποστάσεων είναι μόνο μερικά από τα δεδομένα της νέας καθημερινότητας σε παιδικούς, νηπιαγωγεία και σχολεία. Από Δευτέρα χιλιάδες μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία, οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί όμως, έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Τον παιδικό σταθμό ξεκίνησε και η Θάλεια, η τετράχρονη κόρη της Ζέτας Δούκα. Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται μαζί μας τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί. Δε θα μπορούσε λοιπόν να μη μοιραστεί μαζί μας και κάποιο στιγμιότυπο από τις πρώτες μέρες της κόρης της στον παιδικό.

Η ηθοποιός ανέβασε χθες δύο Instagram Stories. Στο πρώτο η διάσημη μαμά απαθανατίζει την κόρη της μέσα στο σχολικό, λίγο πριν φύγει για τον παιδικό σταθμό. Το κοριτσάκι χαιρετάει τη μαμά του από το παράθυρο φορώντας μάσκα και η Ζέτα Δούκα σχολιάζει: «2η μέρα προνήπιο! 2η μέρα με μάσκα στο σχολικό. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό.»

Το δεύτερο Story είναι μία κατασκευή που έφτιαξε η Θάλεια με τη δασκάλα της στον παιδικό. Η χειροτεχνία δίνει έμφαση στην αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας και είναι πραγματικά ένας εκπληκτικός τρόπος για να περάσουμε αυτό το μήνυμα και στα παιδιά.

Δείτε τα δύο Stories που ανέβασε η Ζέτα Δούκα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved