Γνωστή Ελληνίδα μαμά ζήλεψε τις κοτσίδες της κόρης της και έκανε ίδιες

Μετά τις διακοπές, η γνωστή μαμά με την κόρη της επισκέφτηκαν το κομμωτήριο.

 

Γνωστή Ελληνίδα μαμά ζήλεψε τις κοτσίδες της κόρης της και έκανε ίδιες

Η όμορφη ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα μετά το τέλος των φετινών διακοπών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν σταμάτησε να αναρτά φωτογραφίες, οικογενειακές και μη, στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της, στιγμές από τις ξέγνοιαστες διακοπές της.

Η κόρη της είχε φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού ήταν συνεχώς μαζί της και απόλαυσαν με το παραπάνω βόλτες και μπάνιο στη θάλασσα.

Μάλιστα χθες, η μικρή γιόρταζε και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

«Από τότε που ήρθες στη ζωή μας, η 1η του Σεπτεμβρίου έχει ομορφύνει γιατί γιορτάζεις, αγάπη μας! Να έχεις όλες τις χάρες της Χάριτος Θάλειας όπως και την ευδαιμονία και άφθονία σε ευτυχία με τη συνονόματή σου Μούσα. Καλό μήνα σε όλους!!! #thalia #nameday #happynameday #mydaughter #mylove #myworld #myfamily».


https://www.instagram.com/p/CEldhsbDsjl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς έχουν μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους Θάλεια και δεν το κρύβουν. Η ηθοποιός μάλιστα είναι από τις μαμάδες που συχνά μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με τη μητρότητα και πόσο πολύ την έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

Επίσκεψη στο κομμωτήριο

Μετά τις διακοπές μια επίσκεψη στο κομμωτήριο επιβάλλεται. Έτσι, λοιπόν η Ζέτα Δούκα με την Θάλεια, πήγαν να φρεσκάρουν τα μαλλιά τους. Η μικρή κουρεύτηκε και στη συνέχεια της έκαναν δύο γαλλικές κοτσίδες. Ε, ζήλεψε και η μαμά και είπε να κάνει τις ίδιες.

zeta douka me kori

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved