Ζέτα Δούκα: Η πρώτη οικογενειακή φώτο από τις φετινές διακοπές (pics)

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογενειά της και μερικούς καλούς φίλους. 

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη οικογενειακή φώτο από τις φετινές διακοπές (pics)

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, η Ζέτα Δούκα επέλεξε την όμορφη Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Παλαιόχωρα Χανίων με τον Μιχάλη Χατζαντωνά και την κόρη τους, ενώ στην παρέα τους βρέθηκαν και κάποιοι καλοί τους φίλοι όπως η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η Ζέτα Δούκα μας έχει συνηθίσει στις συχνές αναρτήσεις στα social media μέσα από τις οποίες μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της. Τις μέρες των διακοπών το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο στις παραλίες των Χανίων και διάφορες δραστηριότητες με την κόρη της, Θάλεια, όπως ζωγραφική στην οποία η μικρή έχει αδυναμία.


https://www.instagram.com/p/CDOZd_ND3UT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες όμως, η διάσημη μαμά και η παρέα της έκαναν κάτι ξεχωριστό. Όπως είδαμε και από την τελευταία της ανάρτηση, απόλαυσαν μία βόλτα με σκάφος στα μαγικά νερά περιοχής. Η Ζέτα Δούκα ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, μία εκ των οποίων ήταν και η πρώτη οικογενειακή που μοιράστηκε μαζί μας από τις φετινές της διακοπές. Η ηθοποιός, ο σύζυγός της και η κόρη τους ποζάρουν χαμογελώντας πάνω στο σκάφος.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved