Σίσσυ Φειδά: Η καλοκαιρινή φωτογραφία της κόρης της που λατρέψαμε

Η μικρούλα είναι απλά αξιολάτρευτη!

Σίσσυ Φειδά: Η καλοκαιρινή φωτογραφία της κόρης της που λατρέψαμε

Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, τον σύζυγό της και την κόρη της Διώνη.

Η διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το ίδιο κάνει και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Η διάσημη μαμά ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τα μέρη που έχουν επισκεφτεί φέτος το καλοκαίρι και η μία είναι καλύτερη από την άλλη.

Σε κάποιες από τις αναρτήσεις της πρωταγωνιστεί η κόρη της Διώνη, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις. Την είδαμε να κάνει βουτιά, να ποζάρει δίπλα στη μαμά της και να κολυμπούν μαζί στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της όμως που ανέβασε η Σίσσυ Φειδά στο Instagram είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Το κοριτσάκι στη μία ποζάρει έχοντας πλάτη στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας προς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και στην άλλη επιδεικνύει τις ικανότητές της στα θαλάσσια σπορ!

Δείτε τις φωτογραφίες μαζί με τις καλύτερες (που ξεχωρίσαμε) από τις καλοκαιρινές διακοπές της διάσημης μαμάς, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved