Αλεξάνδρα Ούστα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγο και το μωρό τους

Η ηθοποιός ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τον Γιάννη Σαρακατσάνη και τον πέντε μηνών γιο τους! 

Αλεξάνδρα Ούστα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγο και το μωρό τους

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι από τις ηθοποιούς που διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα social media, δεν κάνει συχνά αναρτήσεις και αυτές δε με τον σύζυγο και το μωρό της, είναι ακόμα λιγότερες.

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Φλεβάρη, κάτι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια η νέα μαμά σε τηλεοπτική εκπομπή λίγες ημέρες αργότερα.

Μάλιστα, όπως είπε, ο μικρούλης γεννήθηκε λίγο νωρίτερα από ότι τον περίμεναν, εκπλήσσοντας έτσι την ίδια και τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη.

Τους τελευταίους μήνες η νέα μαμά απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωρό της και από τις λίγες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέχρι στιγμής, είναι εμφανές ότι είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CC5k7quJRXg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το διάστημα αυτό, η όμορφη μαμά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της και πριν από μερικές ημέρες ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία του γιου και του συζύγου της.

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης έχει αγκαλιά τον 5 μηνών Αύγουστο και ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο. Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες φωτογραφίες με τον γιο της που έχει μοιραστεί μαζί μας η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved