Αποστόλης Τότσικας: Η αυθόρμητη φωτογραφία με την κόρη του στην παραλία

O Αποστόλης Τότσικας, η Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο.

Αποστόλης Τότσικας: Η αυθόρμητη φωτογραφία με την κόρη του στην παραλία

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην όμορφη Τήνο.

Μαζί τους, όπως πάντα, τα δίδυμα Μιχαήλ-Άγγελος και Ειρήνη-Χρυσή. Η Ρουλα Ρέβη έχει αδυναμία στις φωτογραφίες και καθ'όλη τη διάρκεια των διακοπών τους μοιράζεται μαζί μας ό,τι απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό: υπέροχα τοπία, δραστηριότητες που απολαμβάνουν όλοι μαζί οικογενειακώς, selfies και οτιδήποτε άλλο την εμπνέει.

Τα δίδυμα αρκετά συχνά πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες της, όπως και ο σύζυγός της Αποστόλης Τότσικας. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ταλαντούχα φωτογράφος, ανέβασε μία φωτογραφία του ηθοποιού με την μικρή Ειρήνη-Χρυσή στην παραλία και είναι από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες μπαμπά και κόρης που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Οι δυο τους αγναντεύουν στην ακροθαλασσιά και δεν έχουν προσέξει ότι η διάσημη μαμά τους απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Τήνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved