#SistersDay - Μια ημέρα αφιερωμένη στην αδερφή μας

Είτε είστε αρκετά δεμένοι είτε όχι, η οικογένειά σας είναι μία από τους στενότερους δεσμούς που πολλοί από εσάς έχετε εκτός από τον γάμο σας και τα παιδιά σας.

#SistersDay - Μια ημέρα αφιερωμένη στην αδερφή μας

Σήμερα, 2 Αυγούστου, γιορτάζεται ένας από αυτούς τους δεσμούς. Ο δεσμός που έχετε με την αδερφή σας. Άλλωστε εκείνη βρισκόταν στο πλευρό σας, σας φρόντιζε και σας βοηθούσε όταν ήσασταν παιδιά και κατά κάποιο τρόπο, σας βοήθησε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας.

Happy Sister's Day!

«Αδερφή. Είναι ο καθρέφτης σου και ακτινοβολεί πάνω σου έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων. Είναι ο μάρτυράς σου, που σε βλέπει στα χειρότερά σου και στα καλύτερά σου και σε αγαπάει έτσι κι αλλιώς. Είναι η συμμέτοχος στα εγκλήματά σου, η σύντροφος σου τα μεσάνυχτα, εκείνη που ξέρει ότι χαμογελάς ακόμα κι αν είναι σκοτάδι. Είναι η δασκάλα σου, η δικηγόρος σου, η προσωπική σου εκπρόσωπος τύπου, ακόμα και η ψυχίατρός σου. Μερικές φορές, είναι ο λόγος που θα ευχόσουν να είσαι μοναχοπαίδι. - Barbara Alpert»

Πιστεύουμε ότι αυτό το απόσπασμα από την Barbara Alpert συνοψίζει όλα όσα νιώθετε για την αδερφή σας, σωστά; Εάν είστε αρκετά τυχερή που έχετε μια αδερφή, είμαστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να συσχετιστείτε με όλα αυτά. Σε τελική ανάλυση, οι αδελφές μοιράζονται έναν μοναδικό δεσμό που πρέπει να γιορτάζουν πού και πού, έτσι δεν είναι;

Αν και τις περισσότερες φορές οι αδερφές δεν συμφωνούν, πάντα η μία καλύπτει την πλάτη της άλλης και πάντα θα βρίσκεται εκεί η μία για την άλλη. Οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές και τίποτε δεν μπορεί να σπάσει τον δεσμό που μοιράζονται.

Ακόμη και αν δεν έχετε μια βιολογική αδερφή, ίσως να ήρθε στη ζωή σας κάποια φίλη που έχετε σαν αδερφή σας, έτσι σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να την τιμήσετε.

hmera aderfis

Πώς να γιορτάσετε τη μέρα αυτή

Ετοιμάστε ένα γεύμα και προσκαλέστε την αδερφή σας να φάτε μαζί. Πηγαίνετε έναν περίπατο μαζί ή απλά πεταχτείτε στο σπίτι της να πιείτε έναν καφέ και να της πείτε πόσο την αγαπάτε.

Αν πάλι βρίσκεστε μακριά η μία από την άλλη, κάντε βιντεοκλήση. Θυμηθείτε στιγμές από την παιδική σας ηλικία, σκανταλιές και όλα όσα κάνατε μαζί.

Τέλος αν εσείς και η αδερφή σας δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή για να βρεθείτε ξανά και να επανενωθείτε, αφήνοντας πίσω ό,τι σας έκανε να απομακρυνθείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Το πρώτο βήμα, είναι πάντα εκείνο που σπάει τον πάγο.

Χρόνια πολλά σε εσάς και την αδερφή σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved