Σία Κοσιώνη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές με τον γιο της

Επιτέλους διακοπές για τη γνωστή δημοσιογράφο.

Η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε προσωρινά τους τηλεθεατές και αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μάλιστα σε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγο πριν φύγει , έστειλε το δικό της μήνυμα στους followers της γράφοντας το εξής:

«Τα φώτα έσβησαν για φετος. Ώρα να πέσουν οι παλμοί, να ξεκουραστούν μυαλό και σώμα και να ξεσφιξουν τα δόντια. Με το καλό να επανέλθουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Την αγάπη μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη δική σας. ??????#endofseason #vacation #vacationtime #summer #summertime #off #timetorest #timetoreset #thankyou».



Μετά λοιπόν από ένα δύσκολο χειμώνα και μια ακόμα πιο δύσκολη άνοιξη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς έχοντας την καλύτερη παρέα, τον γιο της Δήμο.

Με τον μοναχογιό της μοιράζονται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της και κυρίως τα Σαββατοκύριακα που είναι στο σπίτι. Πηγαίνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας ενώ συχνά επισκέπτονται και μουσεία.



Το καλοκαίρι όμως είναι η καλύτερη περίοδος για τους δυο τους ( όπως και για τους περισσότερους γονείς) αφού χωρίς το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να είναι μαζί του, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές, δημοσίευσε σε insta story τις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved