Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι κάνει με τα παιδιά της στην Πάρο εκτός από μπάνιο

Πώς περνάει το καλοκαίρι της στην Πάρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι κάνει με τα παιδιά της στην Πάρο εκτός από μπάνιο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο, δημοσιεύοντας μάλιστα αρκετές φωτογραφίες στα social media.

H γνωστή παρουσιάστρια, λατρεύει το νησί στο οποίο διατηρεί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, εξοχική κατοικία. Κάθε καλοκαίρι, μετά το τέλος της εκπομπής της Happy Day, μαζί με τα παιδιά της περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, εκεί.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει φυσικά μπάνιο στη θάλασσα και βόλτες στην όμορφη Πάρο. Όμως, εκείνο που πραγματικά δείχνουν να απολαμβάνουν οι κόρες της όπως και ο μικρός Γιάννης – Εφραίμ είναι η επαφή με τη φύση.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα κοντινά χωράφια και να δουν από κοντά αγελάδες, γαϊδουράκια, πάπιες, γεγονός που τα ενθουσιάζει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι με μια από τις κόρες της κοντά σε δύο αγελάδες σχολιάζοντας:

«Αν κάτι μας λείπει από την ζωή στην πόλη και την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι η επαφή με την φύση. Καλή Κυριακή ».


https://www.instagram.com/p/CDHD2wUjN3Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι΄αυτό και η όμορφη μαμά φροντίζει να μη στερεί από τα παιδιά της την ευκαιρία τώρα που είναι στο νησί, να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση.

Στη gallery που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από της διακοπές της γνωστής παρουσιάστριας στην Πάρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved