Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της έπιασε χταπόδι - Δείτε τα βίντεο

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν χθες τα παιδιά του Λέων Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά!

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της έπιασε χταπόδι - Δείτε τα βίντεο

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, είναι ένα ζευγάρι που είναι αρκετά ενεργό στα social media αλλά δεν δημοσιεύει σχεδόν ποτέ φωτογραφίες των τριών παιδιών του στο Instagram.

Υπάρχουν πολύ λίγες φορές που η μαμά Μαριέττα κάνει κάποιες εξαιρέσεις και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Λέων Πατίτσα που χθες με αφορμή την "ψαριά" του μικρού Σπύρου, δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο Insta stories και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η οικογένεια του Λέων και της Μαριέττας, κάνει τις διακοπές της στα Ελληνικά νησιά, και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα, κάνει τις βουτιές της και επιδίδεται σε παιχνίδια στην άμμο ή στο νερό.

Η ψαριά του μικρού Σπύρου

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον μικρό Κωνσταντίνο, παρακάτω όμως όπως θα δείτε τα βλέμματα τράβηξε ο Σπύρος που έπιασε ένα μικρό χταπόδι με τα χέρια του, το παρατήρησε, το έδειξε στα αδέρφια και τους φίλους του και αφού ο μπαμπάς απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο, ελευθέρωσαν το χταπόδι ξανά στο νερό.











«Τα παιδιά έπιασαν ένα χταπόδι σήμερα! Ήταν τόσο χαρούμενα όταν ελευθέρωσαν ξανά το χταπόδι στη θάλασσα!», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τις παρακάτω φωτογραφίες του Σπύρου.

Swipe up για να δείτε τις αναρτήσεις του μπαμπά Λέων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved