Μ.Μπακοδήμου:Η νέα φώτο με τον γιο της Άρη έκανε πολλές μάνες να ταυτιστούν

Η φωτογραφία με τον γιο της Άρη και το μήνυμα που τη συνόδευσε έκανε πολλές γυναίκες με παιδιά (και δη αγόρια) στην εφηβεία να ταυτιστούν!

Μ.Μπακοδήμου:Η νέα φώτο με τον γιο της Άρη έκανε πολλές μάνες να ταυτιστούν

Επιτέλους τέλος! Και οι δυο γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου έχουν τελειώσει το Λύκειο και ο καθένας τραβά τον δικό του δρόμο.

Το χρέος της όλα αυτά τα χρόνια σαν προστάτιδα μάνα το έκανε. Τους φρόντισε, τους εφοδίασε με γερές βάσεις και πλέον και οι δύο γιοι της, τόσο ο Άρης όσο και ο Νικήτας έχουν ανοίξει τα φτερά τους, αφήνοντας άδεια τη φωλιά της μαμάς Μαρίας.

Ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να περνά το σύνδρομο της άδειας φωλιάς. Κάθε άλλο! Είναι περήφανη για τους γιους της και για όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα και με καμάρι πια δημοσιεύει φωτογραφίες τους.

Μια από αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε και χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαμά και γιος (ο Άρης στην προκειμένη περίπτωση) βρίσκονται μαζί στο αυτοκίνητο με τη Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει:

«Έχω περάσει - όπως όλες οι μαμάδες- πολλές ώρες της ζωής μου οδηγώντας από το σχολείο στο ΟΑΚΑ, στο φροντιστήριο, στο πάρτυ , στο γιατρό, στο σπίτι του κολλητού επι 2 κι επι 2 για τα 2 μου παλικάρια έρχεται κάποτε η ώρα που έχω κι εγώ οδηγό. Πολυτέλεια ? #lovemykids», όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια από άλλες μαμάδες που ζουν κάτι παρόμοιο έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτησή της και όχι άδικα.

Μέσα σε μια μικρή παράγραφο περιέγραψε όχι μόνο τη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη ζωή εκατοντάδων άλλων μαμάδων που την περισσότερη ώρα της ζωής τους την περνούν στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε-έλα των παιδιών τους.

Το σχόλιο του πρώην άνδρα της, Δημήτρη Αργυρόπουλου

Την ανάρτηση δεν άφησε ασχολίαστη ούτε ο πρώην σύζυγος της Μαρίας, Δημήτρης Αργυρόπουλος, που έσπευσε να αστειευτεί με τον ωραιότερο τρόπο. Σχόλιο φυσικά που δεν άφησε αναπάντητο η ξανθιά παρουσιάστρια.

Δείτε τη συνομιλία τους καθώς και τη φωτογραφία που το προκάλεσε όλο αυτό στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved