Δέσποινα Βανδή - Μελίνα: Μαμά και κόρη ποζάρουν φορώντας παρόμοια ρούχα

Μια υπέροχη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και της Μελίνας Νικολαΐδη δημοσίευσε χθες βράδυ ο Κώστας Καπετανίδης.

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα: Μαμά και κόρη ποζάρουν φορώντας παρόμοια ρούχα

Η 22η Ιουλίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς είχε τα γενέθλιά της!

Ο λογαριασμός της γέμισε με ευχές από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που έσπευσαν να κάνουν μια ανάρτηση στο Instagram για να της ευχηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πολύ καλός της φίλος (και κουμπάρος) Κώστας Καπετανίδης, που αν και κάπως καθυστερημένα δημοσίευσε κι εκείνος με τη σειρά του μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που τη δείχνει στο πλευρό της κόρης της Μελίνας.

Μαμά και κόρη, όπως θα δείτε κι εσείς, είναι ντυμένες ασορτί. Και οι δύο φορούν αέρινα καλοκαιρινά φορέματα στην απόχρωση του κόκκινου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου και χθες έκλεισε τα 51 της χρόνια!

Εκτός από τον Κώστα Καπετανίδη όμως όπως θα είδατε, ανάρτηση έκανε και η Μελίνα, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο χρόνια πολλά στη μητέρα της.

«Χρόνια πολλά mummy μου! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα! Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Είσαι η αγαπημένη μου! Δεν θα σε άφηνα για τίποτα στον κόσμο!», έγραφε επάνω στο Insta story που την έδειχνε μικρό παιδί στην αγκαλιά της μητέρας της κάποιο καλοκαίρι.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας, τόσο ο Κώστας Καπετανίδης όσο και η Μελίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved