Κάπως έτσι θα βγάλετε τέλειες φωτογραφίες το νεογέννητο μωρό σας χωρίς να ξοδέψετε ευρώ

Ο Phillip Haumesser όταν απέκτησε τους γιους του όπως ο ίδιος αναφέρει, ένιωσε μεγάλη περηφάνια.

Κάπως έτσι θα βγάλετε τέλειες φωτογραφίες το νεογέννητο μωρό σας χωρίς να ξοδέψετε ευρώ

«Όταν έγινα πατέρας δύο αγοριών δεν θα μπορούσα να νιώσω περισσότερο περήφανος, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό μου, όταν έμαθα ότι το τρίτο παιδί μου θα ήταν ένα μικρό κοριτσάκι!».

Η αγάπη του για τις φωτογραφίες, ξεκίνησε μετά από παρότρυνση της γυναίκας του. Του ζήτησε σιγά σιγά να βγάζει φωτογραφίες τους δύο γιους τους και κάπως έτσι η φωτογραφία έγινε «εμμονή» για τον ίδιο.

Όπως αναφέρει και στο προσωπικό του ιστολόγιο philliphausmesserphotograpy, συνήθως δεν δουλεύει σε στούντιο οπότε όταν έμαθε ότι θα αποκτούσε κορίτσι, άρχισε να μελετά φωτογραφίες νεογέννητων μωρών. Η μικρούλα γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου και δεν ήθελε να την φωτογραφήσει σε κάποιον εξωτερικό χώρο!

«Η μικρή μου γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, οπότε ούτε που συζητούσα το ενδεχόμενο να τη φωτογραφίσω κάπου έξω. Έτσι με ένα λευκό μουσαμά, έντυσα ένα σημείο στο σπίτι μου. Ο φωτισμός που είχα ήταν χάλια. Αλλά κατάφερα να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα με το φλας της μηχανής μου και λίγο φυσικό φως από το παράθυρο του σπιτιού!».

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να απαθανατίσετε το νεογέννητο μικρό σας αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία φωτογράφο, δοκιμάστε να βγάλετε φωτογραφίες το μικρό σας, έτσι όπως έκανε και αυτός ο μπαμπάς.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του. Θα δείτε όλα όσα χρειάστηκε και θα ανακαλύψετε τα μυστικά του για να έχετε και εσείς ένα υπέροχο αποτέλεσμα, ακόμη και στο σπίτι από τα δικά σας χέρια!

Διαβάστε επίσης:
Ούτε που φαντάζεστε γιατί αυτό το μωρό ξετρέλανε το διαδίκτυο (pics)

Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτές τις τρυφερές φωτό μωρών με κατοικίδια

Ωραιότερες φωτογραφίες με μωρά δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved