Πριν και μετά: Μαμά ποζάρει μετά τον τοκετό και στέλνει το δικό της μήνυμα

Έτσι είναι το σώμα μιας μαμάς πριν και μετά τον τοκετό.

Μία Μαμά
Πριν και μετά: Μαμά ποζάρει μετά τον τοκετό και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Desiree Fortin είναι μια influencer μαμά και την ακολουθούν πάνω από 150.000 χρήστες του Instagram.

Έχει τρίδυμα (δύο αγόρια και ένα κόριτσι0 και πρόσφατα έγινε μαμά ξανά φέρνοντας στον κόσμο ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι.

Μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της αποφάσισε να δείξει στους ακόλουθούς της πώς είναι το κορμί της έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όλες τις μαμάδες κοιτούν με "θλίψη" το ξεχειλωμένο τους από την εγκυμοσύνη, κορμί.

Δημοσίευσε τη φωτογραφία που βλέπετε γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CHjK5SLscBn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"40η εβδομάδα εγκυμοσύνης vs 6η εβδομάδα μετά τον τοκετό

Το να γιορτάζω το σώμα μου καθημερινά δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι σημαντικό και απαραίτητο για να αγαπώ τον εαυτό μου όπως είναι σε κάθε φάση. Συνεχώς θυμίζω στον εαυτό μου ότι μου πήρε εννέα μήνες για να μεγαλώσω αυτό το γλυκό κορίτσι στην κοιλιά μου. Και θα μου πάρει χρόνο να νιώθω περισσότερο "φυσιολογική" (όπως και αν θα είναι πια αυτό το νέο φυσιολογικό) επειδή περισσότερο από ό,τιδήποτε θα είναι ένα νέο συναίσθημα, μια νέα αγάπη για το σώμα μου. Η περίοδος μετά τον τοκετό απαιτεί προσήλωση, αγάπη, υπομονή και χρόνο. Και διαλέγω να βρω την ομορφιά -ακόμη και αν παλεύω για να τη δω... να τη νιώσω... ακόμη και αν δεν την νιώθω... ακόμη και αν δεν χωράω στα εφαρμοστά παντελόνια μου, ακόμη και όταν δεν αναγνωρίζω ότι αυτό το σώμα πια είναι το δικό μου. Η ομορφιά όμως είναι πάντα εκεί.

Μαμά που διαβάζεις επανέλαβε μετά από εμένα.

Είμαι όμορφη! Είμαι δυνατή! Διαλέγω να λατρεύω το σώμα μου και να το γιορτάζω όπως και αν έχει γίνει. Αξίζω να νιώθω καλά για το ποια είμαι και για το ποιο έχει γίνει το σώμα μου αφού δημιούργησε μια ζωή. Θα βρω την ομορφιά στο σώμα μου επειδή το χρωστάω στον εαυτό μου."

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά της έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/reel/CGs1F5ljSm0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέποντάς τα να χαμογελούν και να γεμίζουν το σπίτι της ζωντάνια αντιλαμβάνεται ότι μόνο αυτά έχουν σημασία και όχι το κορμί της. Τα παιδιά της την αγαπούν όπως είναι, γι' αυτό που είναι και δεν προσέχουν τις ραγάδες και την χαλαρή κοιλιά της. Το μόνο που βλέπουν σε εκείνη είναι το υπέροχο χαμόγελό της και την αγάπη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved