Γνωστή μαμά μας δείχνει το σώμα της πριν και μετά τη γέννα

Λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, ανέβασε φωτογραφία δείχνοντας το σώμα της.

Γνωστή μαμά μας δείχνει το σώμα της πριν και μετά τη γέννα

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 η διάσημη μαμά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το νέο έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με το μωρό από το μαιευτήριο.
Το κρατά στην αγκαλιά έχοντας στο πλευρό τον σύζυγό της.

«Αποκτήσαμε μωρό χθες βράδυ. Είναι τέλειο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι», σχολίασε με χαρά.

Ακολούθησαν κι άλλες δημοσιεύσεις με το νεογέννητο αλλά και την οικογένειά της, δείχνοντας πώς είναι πλέον η νέα τους καθημερινότητα. Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα του μωρού: Eduardo Pau Lucas Baldwin


https://www.instagram.com/p/CE94da8DxSB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως πιθανόν καταλάβατε από το επώνυμο του μωρού, πρόκειται για την Hilaria Baldwin που μαζί με τον σύζυγό της Alec Baldwin, καλωσόρισαν το πέμπτο παιδί τους.

Η Ηilaria, που είναι δασκάλα yoga, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, με τους followers της.

Δεν δίστασε λοιπόν να δημοσιεύσει φωτογραφία δείχνοντας το σώμα της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της ( του πέμπτου, μην το ξεχνάτε).


https://www.instagram.com/p/CE9lqO8D_a1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μιάμιση ημέρα ... και ένα μωρό αργότερα. Στο δρόμο για το νοσοκομείο και λίγο πριν την επιστροφή στο σπίτι. Σ’ ευχαριστώ σώμα μου για όλα όσα έχεις κάνει και για όσα συνεχίζεις να κάνεις . Είμαι ευγνώμων για αυτό το ταξίδι, που κατάφερα να κυοφορήσω τον γιο μου και να τον γεννήσω υγιή και τώρα νιώθω έτοιμη να επιστρέψεις σε μένα ... βήμα βήμα, ακολουθώντας ένα μονοπάτι υπομονής, φροντίδας και χρόνου», έγραψε η Hilaria Baldwin η οποία είμαστε σίγουρες ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθει στα κιλά της, φωτογραφίζοντας την επόμενη φορά το καλογυμνασμένο σώμα της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειάς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved