Tips που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος κατά τη διάρκεια του ύπνου (vid)

Κοιμηθείτε και χάστε κιλά!!!!

Tips που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος κατά τη διάρκεια του ύπνου (vid)

Αν και η φράση «χάστε βάρος κατά τη διάρκεια του ύπνου» θυμίζει διαφημιστικό σποτ, πρόκειται για μια φυσιολογική διαδικασία, λένε οι ειδικοί. Το πιο σημαντικό, είναι να ξέρετε πώς να «ενεργοποιήσετε» τον οργανισμό σας ώστε να κάνει καύσεις θερμίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα μερικές νέες συνήθειες.

Ο οργανισμός σας συνεχίζει να «δουλεύει» όταν κοιμάστε. Γιατί λοιπόν δεν τον κάνετε να κάψει περισσότερες θερμίδες, άρα και βάρος; Όχι, όχι! Δεν πρόκειται για συμβουλές που προορίζονται για όλους εκείνους και εκείνες που απλά βαριούνται να προσέξουν τη διατροφή τους και ψάχνουν δίαιτες εξπρές για να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, αλλά πρόκειται για συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να έχετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Προσπαθήστε να κάνετε ρουτίνα, τις παρακάτω συνήθειες και θα δείτε ότι θα αρχίσετε να χάνετε σταδιακά βάρος, ακόμη και όταν κοιμάστε.

Με τα παρακάτω θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν ξυπνάτε και θα έχετε περισσότερη ενέργεια για καθημερινές δραστηριότητες.

Κοιμηθείτε αρκετά

Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον 8,5 ώρες την ημέρα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία της απώλειας βάρους στο μισό.

Πιείτε ένα ποτήρι γάλα

Ένα ποτήρι γάλα πριν πάτε για ύπνο δεν βοηθά μόνο στο να κοιμηθείτε εύκολα, αλλά βοηθά επίσης στην ανάπτυξη του μυϊκού ιστού ενώ κοιμάστε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ακόμη 5 tips που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος ενώ κοιμάστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved