Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε 500 θερμίδες σε 20 λεπτά

Εύκολο cardio πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι.

Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε 500 θερμίδες σε 20 λεπτά
Bigstock

Η συστηματική άσκηση δεν βοηθά μόνο στην απώλεια βάρους και την απόκτηση ενός σμιλεμένου σώματος, αλλά και στη συνολική υγεία του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, η γυμναστική δυναμώνει το σώμα, βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στην υγεία του δέρματος, στη σεξουαλική λειτουργία και διάθεση και θεωρείται ότι μειώνει τον κίνδυνο χρόνιας νόσου όπως είναι ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά προβλήματα.

Τα παραπάνω είναι αρκετοί λόγοι για να εντάξετε άμεσα τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Και αν δεν έχετε χρόνο ή σκέφτεστε τα χρήματα, μπορείτε να κάνετε γυμναστική στο σπίτι αφιερώνοντας λιγότερο από 30 λεπτά του χρόνου σας.

Εικοσάλεπτο cardio πρόγραμμα γυμναστικής

H cardio είναι η γνωστή αερόβια γυμναστική και περιλαμβάνει ασκήσεις που αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό. Με την αερόβια άσκηση δραστηριοποιούνται όλα τα κύτταρα του σώματος και από τα πιο σημαντικά οφέλη είναι ότι γυμνάζονται όχι μόνο οι μύες, αλλά και το αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα εύκολο πρόγραμμα ασκήσεων cardio, που μπορείτε να κάνετε σε μόλις 20 λεπτά. Θα σας τονώσει, θα σας αναζωογονήσει και εάν ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, θα σας βοηθήσει να κάψετε 500 θερμίδες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved