Γυμναστική για μαμάδες: Εύκολες ασκήσεις στη θάλασσα ή την πισίνα για επίπεδη κοιλιά

Έξι εύκολες ασκήσεις γυμναστικής μέσα στο νερό για γράμμωση και καύση του κοιλιακού λίπους.

Γυμναστική για μαμάδες: Εύκολες ασκήσεις στη θάλασσα ή την πισίνα για επίπεδη κοιλιά

Η συστηματική άσκηση έχει πολλά οφέλη για την σωματική και ψυχική υγεία: δυναμώνει καρδιά και σώμα, τονώνει την ψυχολογία, βελτιώνει τη στάση του σώματος και φυσικά βοηθά στην καύση του λίπους και τη διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους.

Το καλοκαίρι έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τη διασκέδαση με την άσκηση και να γυμνάσετε όλο σας το σώμα μέσα στο νερό. Η γυμναστική στη θάλασσα ή την πισίνα είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για το σώμα, αναφέρουν οι experts στη γυμναστική και στο well-being. Το κολύμπι ανήκει στην cardio γυμναστική η οποία θεωρείται ιδανική για γράμμωση, ενδυνάμωση του μυοσκελετικού και καύση θερμίδων.

«Το κολύμπι δυναμώνει χέρια, πόδια και κορμό, προσφέροντας ταυτόχρονη εκγύμναση σε όλο το σώμα ακόμα και σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλες cardio ασκήσεις» αναφέρει o προπονητής κολύμβησης Stacy Carpio.

Ασκήσεις γυμναστικής μέσα στο νερό

Αν από την άλλη δεν σας αρέσει ιδιαίτερα το κολύμπι, μπορείτε την ώρα που είστε μέσα στο νερό ή τη θάλασσα να κάνετε εύκολες ασκήσεις για γράμμωση και καύση του κοιλιακού λίπους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε έξι ασκήσεις απλές, κατάλληλες ακόμα και για αρχάριους τις οποίες μπορείτε να κάνετε σε λίγα λεπτά. Η fitness expert δίνει τις οδηγίες και δείχνει τι πρέπει να κάνετε βήμα-βήμα. Δεν είναι κουραστικές και μόνο λίγα λεπτά αρκούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved