Γυμναστική για μαμάδες: Πρόγραμμα ασκήσεων με μαξιλάρι (vid)

  • Ποια τα οφέλη της τακτικής γυμναστικής;
  • 15λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων με μαξιλάρι
Γυμναστική για μαμάδες: Πρόγραμμα ασκήσεων με μαξιλάρι (vid)

Η τακτική γυμναστική έχει πολλά οφέλη για το μυαλό, το σώμα, την ψυχή, σίγουρα περισσότερα από όσα ίσως νομίζατε. Γνωρίζατε για παράδειγμα ότι η συστηματική άσκηση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο χρόνιας νόσου όπως είναι ο διαβήτης τύπου 2 και πολλοί τύποι καρκίνου; Ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ευτυχισμένους μειώνοντας τα συναισθήματα κατάθλιψης και στρες ή ότι ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου και της μνήμης;

Χρόνος σίγουρα δεν σας περισσεύει, ωστόσο μπορείτε να γυμναστείτε και στο σπίτι αφιερώνοντας στον εαυτό και το "ευ ζην" σας μόλις λίγα λεπτά. Τα αξίζετε άλλωστε!

eukolo programma gumnastikis

Πηγήψ φωτογραφίας: unsplash.com / LittPro Inc

15λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής με μαξιλάρι

Υπάρχουν διάφορα είδη γυμναστικής. Το κάθε ένα έχει και διαφορετικά οφέλη και εάν θέλετε να γυμνάσετε μία συγκεκριμένη περιοχή του σώματός σας ή να έχετε ένα πιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα απώλεια λίπους ή μεγαλύτερη ευλυγισία, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

Εάν θέλετε απλώς να γυμναστείτε για να τονώσετε το σώμα και τη διάθεσή σας μπορείτε να δοκιμάσετε το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής. Περιλαμβάνει ασκήσεις εύκολες, κατάλληλες ακόμα και για αρχάριους. Μπορείτε να το κάνετε σε μόλις 15 λεπτά και σε αυτό το διάστημα να γυμνάσετε όλο το σώμα, από τα πόδια και τους γλουτούς, μέχρι κοιλιακούς και μπράτσα. Σημαντικό, επίσης είναι ότι δεν θα χρειαστείτε κάποιον ειδικό εξοπλισμό, παρά μόνο ένα… μαξιλάρι.

Βάλτε αθλητικά, πιάστε κότσο το μαλλί, πατήστε play και ξεκινήστε!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved