Πέντε λόγοι που κάνουν μια μαμά σούπερ ηρωίδα!

Αν δεν το γνώριζες, ήρθε η ώρα να μάθεις πως κάθε μητέρα είναι μια σούπερ ηρωίδα και κρύβει μέσα τις… υπερδυνάμεις που τη βοηθούν να ξεπερνά κάθε δυσκολία που εμφανίζεται στον δρόμο της!

Πέντε λόγοι που κάνουν μια μαμά σούπερ ηρωίδα!

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, λοιπόν, εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με όλες τις σούπερ δυνάμεις που μια σύγχρονη μητέρα έχει και στις παρουσιάζουμε! Ναι, τα «όπλα» για να νικήσεις ό,τι βρεθεί στον δρόμο σου βρίσκονται μέσα σου και θα στο αποδείξουμε!

mama dynameis 2

1. Έχεις τα αντανακλαστικά ενός Νίντζα: Τι μπορεί να πει μπροστά σου ένας Νίντζα; Τα αντανακλαστικά σου έχουν εξελιχθεί σε βαθμό που μπορείς να πιάσεις μια κούπα στον αέρα ή να γλιτώσεις το παιδί σου από βέβαια… ράμματα και μάλιστα, σε χρόνο «ντετέ»! Εύγε!

2. Γίνεσαι αόρατη: Τι; Δεν το γνώριζες; Μπορείς να κινείσαι αθόρυβα σε κάθε γωνιά του σπιτιού και να κάνεις την έρευνά σου σε κάθε σπιθαμή του δωματίου του μικρού σου δίχως να σε υποπτευτεί! Δεν το ήθελες αλλά… έμαθες να γίνεσαι αόρατη για να μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στο σπίτι σου ανά πάσα στιγμή.

3. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μαζί: Έχεις πάει την τέχνη του… multitasking σε άλλο επίπεδο (και δεν το γνωρίζεις)! Μερικές κινήσεις αρκούν για να σβήσεις από τη λίστα των υποχρεώσεών σου όλα τα κουτάκια! Θα σου δώσουμε ένα παράδειγμα: Μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο με το γραφείο και παράλληλα να ταΐζεις το μωρό σου, να μαγειρεύεις, να πλένεις τα ρούχα της οικογένειας και να κάνεις και… squats. Αν αυτή δεν είναι υπερδύναμη, τότε ποια είναι;

4. Έχεις ένστικτο που... σκοτώνει: Κάποιες φορές αναρωτιέσαι αν έχεις μάτια… στην πλάτη σου. Άλλες πάλι, σκέπτεσαι ότι κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με εσένα. Ναι, το ένστικτό σου είναι τόσο ισχυρό που κάποιες φορές, τρομάζεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορείς να δημιουργείς ολόκληρα σενάρια με το μυαλό σου προτού γίνουν πραγματικότητα και αυτό φίλη μου… σημαίνει ότι είσαι μητέρα! Το μητρικό ένστικτο είναι τόσο δυνατό που συχνά μετατρέπεται σε υπερδύναμη και σε γλιτώνει από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

5. Έχεις χείλια μαγικά: Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα μπορείς να γιατρέψεις με ένα φιλί! Ναι, τα χείλια σου είναι μαγικά και μπορούν να κάνουν το κλάμα να σταματήσει και τον πόνο να «φύγει» σε χρόνο «ντετέ»!

Final promo box 01 1

Πηγή: www.mothersguidetosanity.com

Διαβάστε επίσης

Οι σούπερ δυνάμεις που αποκτάς, όταν γίνεσαι μανούλα

Οι μαμάδες έχουν μαγικές ικανότητες - Αμφιβάλλει κανείς; (pics)

Αυτοί είναι οι λόγοι που κάνουν μια μαμά σούπερ ήρωα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved