Έχουν νερό από τη βροχή τα παιχνίδια στο πάρκο; Το gadget που θα πρέπει να έχετε στην τσάντα

Μια μαμά μοιράστηκε στο Instagram το μυστικό της και σίγουρα αν έχετε μικρά παιδιά θα το λατρέψετε.

Μαργαρίτα Νικολάου
Έχουν νερό από τη βροχή τα παιχνίδια στο πάρκο; Το gadget που θα πρέπει να έχετε στην τσάντα
Bigstock

Τα παιδιά δεν νοιάζονται αν έξω βρέχει, χιονίζει ή έχει κρύο. Ό,τι καιρό και αν έχει θέλουν να βγουν στο πάρκο και να παίξουν με τα παιχνίδια της παιδικής χαράς. Μάλιστα, μπορεί να το απαιτήσουν κιόλας.

Τις χειμωνιάτικες μέρες που έχει πολύ υγρασία ή έχει βρέξει, είναι δύσκολο να παίξει ένα παιδί, εξαιτίας του νερού που έχουν τα παιχνίδια επάνω. Πού να παίξουν; Πού να κάτσουν;

Πολλοί γονείς κουβαλούν χαρτομάντηλα μαζί τους ή πετσέτες για να στεγνώσουν τις επιφάνειες, αλλά τι γίνεται όταν αυτές λερώνονται από τη βρωμιά ή μουλιάζουν από το πολύ νερό; (Επίσης, πού βάζεις τη βρεγμένη πετσέτα μετά;)

H Gayle Chapman (που θα τη βρείτε στο Instagram με το όνομα @gaylegchapman) κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο τις περιπέτειές της ως μαμά για πρώτη φορά στην Αγγλία και σκέφτηκε μια απίθανη ιδέα (πώς δεν το σκεφτήκαμε και εμείς πιο πριν) που θα σας κάνει να βγαίνετε περισσότερο τους χειμερινούς μήνες.

Το gadgetακι που χρησιμοποιεί εκείνη, το έχει πάντα στο καρότσι του παιδιού της και όταν φτάνει στην παιδική χαρά καθαρίζει τις επιφάνειες που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν και να παίξουν.

Ούτε που φαντάζεστε τι είναι

«Αυτό το hack θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, ειδικά τον χειμώνα που πηγαίνετε στην παιδική χαρά και τα παιχνίδια είναι βρεγμένα», ακούγεται να λέει η μαμά στο reel που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι χρησιμοποιεί;

Μία ρακλέτα σιλικόνης!

https://www.instagram.com/reel/C0CaRz2ILAJ/

Δοκιμάστε το κι εσείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved