Με το νέο συμπαγές καρότσι CYBEX Orfeo, απολαμβάνουμε τα ταξίδια αλλά και τις βόλτες στην πόλη

Το καρότσι CYBEX Orfeo θα γίνει ο σύμμαχός σας σε κάθε βόλτα, ταξίδι ή εκδρομή με το μωρό!

Μαργαρίτα Νικολάου
Με το νέο συμπαγές καρότσι CYBEX Orfeo, απολαμβάνουμε τα ταξίδια αλλά και τις βόλτες στην πόλη

Τι θα έλεγες αν γνώριζες πως η βόλτα με το μωρό στο καρότσι στο αγαπημένο σας πάρκο μπορεί να γίνει πλέον με τον πιο απολαυστικό τρόπο; Χωρίς γκρίνιες και ταλαιπωρία, διότι θα έχεις μαζί το νέο εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ καρότσι CYBEX Orfeo.

Το καρότσι CYBEX Orfeo θα γίνει ο σύμμαχός σας σε κάθε βόλτα, ταξίδι ή εκδρομή με το μωρό!

Το νέο καρότσι CYBEX Orfeo είναι εξαιρετικά συμπαγές (compact) για να το παίρνεις μαζί σου όπου θέλεις, ενώ με βάρος μόλις 6,3 κιλά, μπορείς να το μεταφέρεις ακόμα και στον ώμο σου χάρη στον ιμάντα που διαθέτει, όταν το παιδάκι σου θέλει να περπατάει δίπλα σου αντί να απολαμβάνει τη βόλτα του. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχεις τον παραμικρό δισταγμό για την αγαπημένη σας έξοδο, καθώς μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα στο CYBEX Orfeo: Ακόμα και εκείνη τη… δύσκολη ώρα του γυρισμού, που το μικρό σου κουρασμένο και χορτασμένο από το παιχνίδι και τη βόλτα, θα θελήσει να ξεκουραστεί στο CYBEX Orfeo, που διαθέτει εργονομική ανάκλιση θέσης και υποπόδιο για να απολαμβάνει τον ύπνο του εν κινήσει.

CYBEX-karotsi-1.jpg

Πρόκειται για ένα καρότσι, άλλωστε, που είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι και περίπου 4 ετών, κλείνει σε μέγεθος χειραποσκευής για να ταξιδεύετε εύκολα και άνετα, η ζώνη του ρυθμίζεται απλώς με ένα τράβηγμα, ώστε το παιδάκι σας να είναι απολύτως ασφαλές στη θέση του και επιπλέον, διαθέτει υφασμάτινα καλύμματα που πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C, με XL UPF50 και αντηλιακή κουκούλα, που προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του από τον ήλιο.

Ακόμα και αν χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο για την πρόσβαση στο πάρκο, πρέπει να γνωρίζεις πως το Orfeo είναι απολύτως συμβατό με τα βραβευμένα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου της CYBEX.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πόσο πιο εύκολη κάνει τη ζωή της μαμάς και του παιδιού το έξτρα compact CYBEX Orfeo.

Μάθετε περισσότερα για τη CYBEX:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved