Εγκυμοσύνη, θηλασμός, γονεϊκότητα – Τα υπέροχα σκίτσα της Amanda Oleander

Σκίτσα άλλα χιουμοριστικά, άλλα πιο τρυφερά, που αποτυπώνουν τη σπουδαιότητα της οικογένειας.

Εγκυμοσύνη, θηλασμός, γονεϊκότητα – Τα υπέροχα σκίτσα της Amanda Oleander

Σκίτσα με μαμά που κοιμάται στο κρεβάτι με το μωρό της αγκαλιά. 

Instagram / amandaoleander

Η Amanda Oleander είναι μητέρα, σύντροφος και καλλιτέχνης. Τα έργα της έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 75 χώρες ανά τον κόσμο, και τα σκίτσα που δημοσιεύσει στο Instagram της έχουν κάνει πολλές φορές τον γύρο του διαδικτύου και αναδημοσιευτεί από άλλους χρήστες.

Ο λόγος που ξεχωρίζουν; Αποτυπώνουν αλήθειες, σχέσεις και απλές καθημερινές στιγμές.

Η τελευταία της συλλογή έχει όνομα «Πίσω από κλειστές πόρτες». Περιλαμβάνει πολύχρωμα σκίτσα που περιγράφουν την καθημερινότητα ζευγαριών, γονιών με νεογέννητα και μεγαλύτερα παιδιά, εγκύων.

https://www.instagram.com/p/CiV3mx6v00H

Η μητρότητα ως πηγή έμπνευσης

Η Amanda έγινε πρόσφατα μαμά. Το ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας αποτελεί για εκείνη πηγή έμπνευσης και οι δημιουργίες της, άλλες τρυφερές και άλλες πιο χιουμοριστικό, αποτυπώνουν καθημερινές και τρυφερές στιγμές της καθημερινότητας.

https://www.instagram.com/p/ChLEYgYuzpM

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η παρακάτω φωτογραφία που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο πώς μοιάζει κάποιες φορές ο θηλασμός.

mama-thilazei-mwro.jpg

Ακόμα πιο δημοφιλή είναι τα πιο τρυφερά σκίτσα τα οποία αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της γονεϊκότητας και της συντροφικότητας.

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα στην gallery που ακολουθεί

Η καλλιτέχνης δημοσιεύει πολλές από τις δημιουργίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια ακολούθους. Οι δημοσιεύσει της ξεπερνούν τις 4.700 και η κάθε μία συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού ή ταύτισης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved