Τα hack μιας μαμάς με τέσσερα παιδιά που έκαναν την καθημερινότητά της πιο εύκολη

Hack για το τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά πριν πέσουν για ύπνο και πώς να μην λερώνουν πολλά ποτήρια όταν είναι στο σπίτι.

Τα hack μιας μαμάς με τέσσερα παιδιά που έκαναν την καθημερινότητά της πιο εύκολη
Bigstock

Και ναι! Μια μαμά κατάφερε να φτιάξει ένα απίθανο πρόγραμμα για τα παιδιά της πριν πέσουν για ύπνο και φυσικά να δείξει σε όλους τους γονείς έναν πανέξυπνο τρόπο για να μην λερώνουν τα παιδιά συνεχώς ποτήρια, όταν διψάνε.

Hack για το τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά πριν πέσουν για ύπνο

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια σελίδα Α4, μαρκαδόρους, ψαλίδι, κόλλα και αυτοκόλλητα σκρατς.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να σχεδιάσετε όλα όσα πρέπει να κάνουν τα παιδιά σας πριν πέσουν για ύπνο.

https://www.instagram.com/p/CifIG7wtXJb

Να πάνε στην τουαλέτα, να κάνουν μπάνιο, να πλύνουν τα δόντια τους και να πιούν νερό είναι μόνο μερικά από αυτά.

Hack για να μην λερώνουν πολλά ποτήρια

Αυτό είναι το αγαπημένο μας και για αυτό το αφήσαμε τελευταίο. Αυτή η μαμά κατάφερε να μας κάνει να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό δείχνοντάς μας τον τρόπο που κρεμά τα ποτήρια έξω από το ψυγείο.

https://www.instagram.com/p/CixcHUOLOvW

Το κάθε παιδί έχει το δικό του ποτήρι (το ξεχωρίζει από το χρώμα) και όταν το χρησιμοποιεί θα πρέπει να το βάζει στη θέση του.

Η αλήθεια είναι ότι στην χώρα μας θα δυσκολευτείτε να βρείτε τα αντίστοιχα ποτήρια, αλλά με μια μικρή έρευνα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το εξωτερικό. Εκτός από αυτά μπορείτε να βρείτε και ποτήρια με μαγνήτες που κολλούν επάνω στο ψυγείο.

Τέλειο, έτσι δεν είναι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved