Ρεαλιστικά beauty hacks για πολυάσχολες μαμάδες από άλλες πολυάσχολες μαμάδες

  • Βλεφαρίδες extensions = Αξίζουν τα λεφτά τους!
  • Λίγο lipstick είναι αρκετό
  • Μείνετε στα βασικά
  • Καπέλα ή σκουφάκια
  • Ελαχιστοποιήστε την προσπάθεια
  • Επενδύστε σε καλά (και άνετα!!) βασικά ρούχα και παπούτσια
  • Τα γυαλιά ηλίου κρύβουν τα πάντα
  • Η ζωή είναι διαφορετική τώρα
Μία Μαμά
Ρεαλιστικά beauty hacks για πολυάσχολες μαμάδες από άλλες πολυάσχολες μαμάδες

Μετά την απόκτηση του πρώτου μου παιδιού, συνήθιζα να φοράω μαύρα όλη μέρα. Κάποτε τα μαύρα κολάν, τα ελαστικά μαύρα παντελόνια και τα μαύρα μπλουζάκια ήταν το μόνα που μου έκαναν. Αλλά ένιωθα καλά μιας και τα μαύρα ρούχα που φορούσα με έκαναν να νιώθω άνετα.

Επίσης ανακάλυψα την ομορφιά της αλογοουράς και του κότσου επειδή δεν είχα χρόνο να λούσω και να στεγνώσω τα μαλλιά μου, όπως τότε που δεν είχα παιδιά.

Αυτά τα δύο beauty hacks με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα όταν τα παιδιά μου ήταν αρκετά μικρά. Όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο παιδί μου, εφοδιάστηκα με μαύρα ρούχα εγκυμοσύνης και όχι μόνο, μιας και ήξερα ότι αυτά θα με έσωζαν και πάλι. Και να σας πω κάτι; Είχα δίκιο.

Τα κόλπα ομορφιάς είναι επιτακτικά για τις μαμάδες. Θέλουμε να δείχνουμε όμορφες, αλλά είμαστε επίσης τόσο εξαντλημένες που δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό στο τέλος. Γι' αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικά υπέροχα hacks ομορφιάς για κουρασμένες μαμάδες, που πρότειναν άλλες κουρασμένες μαμάδες.

realistika mistika omorfias gia koyrasmenes mamades 5

Βλεφαρίδες extensions = Αξίζουν τα λεφτά τους!

Μια νέα μαμά ανέφερε: “Έβαλα βλεφαρίδες όταν ήμουν έγκυος και τις λάτρεψα. Μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι χωρίς να βάλω καθόλου make up και ακόμη νιώθω υπέροχη!”

Λίγο lipstick είναι αρκετό

Μια άλλη πολυάσχολη μαμά με τρία παιδιά μοιράστηκε μαζί μας: “Φορώντας lipstick και έχοντας τα μαλλιά μου πιασμένα κότσο ή αλογοουρά, με έκανε να νιώθω άνετη και όμορφη ενώ στην πραγματικότητα ήμουν εξαντλημένη.”

realistika mistika omorfias gia koyrasmenes mamades 3

Μείνετε στα βασικά

Ακόμη ένα απίθανο κόλπο από μια μαμά με νήπια: "Μια καλή ενυδατική κρέμα, λίγη ρουζ, μια ανοιχτόχρωμη σκιά και ένα lip balm ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να δείχνω λαμπερή και ξεκούραστη!".

Καπέλα ή σκουφάκια

Αν τα μαλλιά είναι άλουστα τότε ένας σκούφος τον χειμώνα ή ένα καπέλο το καλοκαίρι, είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείχνετε περιποιημένη. Συνδυάστε το με μια BB κρέμα και λίγη μάσκαρα.

realistika mistika omorfias gia koyrasmenes mamades 2

Ελαχιστοποιήστε την προσπάθεια

Μια εργαζόμενη μαμά είπε ότι διαθέτει 20 λεπτά στον εαυτό της κάθε πρωί και πριν πάει στη δουλειά: "Εστιάζω μόνο στα μάτια μου, καταβάλλω τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια στα φρύδια μου και χρησιμοποιώ μάσκαρα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ απλώς λίγη ενυδατική κρέμα με χρώμα για να εξομαλύνω το δέρμα μου. Κοιμάμαι με τα μαλλιά μου πιασμένα και χρησιμοποιώ μεταξωτή μαξιλαροθήκη, ώστε τα μαλλιά μου να χρειάζονται ελάχιστο χτένισμα το πρωί πριν τη δουλειά".

Επενδύστε σε καλά (και άνετα!!) βασικά ρούχα και παπούτσια

"Επενδύστε σε καλά σουτιέν, άνετα και κολακευτικά παντελόνια και φορέστε ένα ζευγάρι παπούτσια με λίγο τακουνάκι!", σχολίασε μια άλλη πολυάσχολη μαμά.

realistika mistika omorfias gia koyrasmenes mamades 4

Τα γυαλιά ηλίου κρύβουν τα πάντα

“Υπήρχαν μέρες που φορούσα γυαλιά ηλίου ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αυτό φυσικά όταν τα παιδιά μου ήταν ακόμη νήπια. Αυτό, λίγο lip gloss και τα μαλλιά μου πιασμένα επάνω, με έκαναν πάντα να νιώθω καλύτερα!,” είπε μια μαμά που τα παιδιά της πια βρίσκονται στην εφηβεία.

Η ζωή είναι διαφορετική τώρα

Οι μαμάδες δεν χρειάζεται να έχουν τον ίδιο χρόνο ή ενέργεια για να βαφτούν, να περιποιηθούν τον εαυτό τους ή να περάσουν ώρες φτιάχνοντας τα μαλλιά τους. Και αυτό είναι εντάξει – οι ρόλοι της κάθε μαμάς είναι διαφορετικοί τώρα και η κάθε μια έχει άλλες προτεραιότητες.

Όποια και αν είναι η καθημερινότητά σας, φτιάξτε ένα πρόγραμμα, μια ρουτίνα ομορφιάς, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Όπως είδατε υπάρχουν τόσα tips, hacks, κόλπα (πείτε τα όπως θέλετε) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να νιώθετε όμορφη και ξεκούραστη.

πηγή: mom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved